Политика

Борисов: Завод след завода откривам и то по време на рецесия. БНР саботира правителството

Борисов: Завод след завода откривам и то по време на рецесия. БНР саботира правителството

От думите на Борисов се разбра, че за него това е един от няколко саботажа, които целят да „строшат системата“. „Те правят саботаж срещу правителството. Правят саботажи срещу агенцията за приходите, агенцията за вписванията. Планирани, целенасочени, за да строшат системата. Изведнъж правителството е виновно. За кое? За това, че правят саботажи“, поясни премиерът.

 

 

Той повтори тезата си, че по никакъв начин не се бърка на медиите и им е дал пълна свобода. „Това ми е смешно и забавно как от всеки телевизор, който пусна, и радио се сипят обиди срещу правителството и в същото време всеки казва „няма свобода на словото“, подчерта Бойко Борисов.

 

 

По повод твърдението на президента от днес, че медиите се управляват по телефона, Борисов каза: „Ако е неговият телефон – разбирам. Той може би знае.“

 

 

Премиерът за пореден път се възмути, че президентът не отбелязва нищо положително, свършено от правителството. „Завод след завода откривам, и то по време на рецесия“, допълни по този повод Борисов.

 

По повод завода той коментира, че е изключително модерна инвестиция. „Какво да ви кажа – всеки ден, през ден откриват се нови заводи. И въпреки че Европа е в рецесия, ние държим с 3 % икономиката“, похвали се той.

 
„Накрая искам да поздравя всички инвеститори и от Жан-Клод Юнкер. До последно се надявахме да дойдем заедно, но той просто не е добре, даже хеликоптер бях планирал“, съобщи министър-председателят.

 

 

„Господ напред и ние по него“, завърши той.

 

 

Гласове, Петел

 

 

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024