Коментари

Борисов направи огромна грешка с Русия. Той е обречен. Колкото и да е хитър, това вече не е достатъчно

Борисов направи огромна грешка с Русия. Той е обречен. Колкото и да е хитър, това вече не е достатъчно

ченаловаphpoi3q6n_800x

 

 

Безобразното и пошло поведение на Борисов и шайката е знак за безсилие, за ужаса от очаквания край, за липсата на перспектива не само да остане на власт, но и да запази свободата си.

 

 

 

Българската политическа класа в усърдното си раболепие позволи на един необразован, арогантен, безкритичен към себе си, алчен и нагъл Нарцис – българският премиер да предизвика поредица от международни скандали – първо на Балканите, а сега и с Русия.

 

 

 

Тази Русия, която може да ни смачка като хлебарка с поредица от действия, които ще ни разтърсят икономически.

В стремежа си да получи протекции отвъд океана, Борисов предизвика политически трусове /декларацията на външно министерство, арестите на „руските шпиони“, които ако не бяха толкова значими, щяха да са смешни.

 

 

 

Глупостта му не позволява да осъзнае, че спасение от американските служби няма и че за Тръмп ще си остане балкански престъпник.

Огромната грешка, която направи с Русия ще му създаде неприятности за които не подозира. Досега го презираха. Сега просто ще го изхвърлят.

 

 

 

 

Борисов създаде поредните скандали и за да отслаби вниманието ни към важния за него въпрос – избора на Главен прокурор.Протестите бяха организирани и датите им обявени отдавна.Гешев е изключително важен за политическата класа и олигарсите – той ще гарантира неприкосновеността им в бъдеще.Борисов знае, че това е последният му мандат.Знае, че до декември ще приключат гражданското и наказателното дело в САЩ.

 

 

 

Знае, че е мразен от българския народ и че може само да се надява на справедливост.

Борисов е обречен. Колкото и да е хитър, това вече не е достатъчно. Нито с пари, нито с обещания ще може да си купи спокойствие и сигурност.Лидерите на балканските държави първи му показаха, че е в изолация.Това, разбира се не е случайност, а следствие.

 

 

 

 

Важното сега е да покажем че сме непреклонни и няма да позволим да постигне целите си – избора на Гешев и местните избори.

 

 

 

Сега е време да захвърлим противоречията си, враждите и конфликтите.Сега е време на война.Ние сме нападнати – отдавна.Ние сме убивани и мачкани ежедневно.

Време е да си спомним че можем да сме войни, да се превърнем в стомана, да се слеем в юмрук и да го стоварим безпощадно в сърцето на мафията- държава!

 

 

Румяна Ченалова, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024