ЗАБАВНО

Борисов с култов коментар за прическите на Мая Манолова, Менда Стоянова и неговата лична

Борисов с култов коментар за прическите на Мая Манолова, Менда Стоянова и неговата лична

бом1567493018-bb1

 

 

 

Аз се подстригвам сам, мога да ви демонстрирам. Прическата ми е толкова елементарна, че само трябва някой да ми помогне да си обера врата. Това призна премиерът Бойко Борисов по повод информациите, че е наредил да следят Мая Манолова при ходенето й в салона на бул. „Христо Ботев“, пише OFFnews.

 

 

Няма по-нормално от това жената да отиде на фризьор, преди да излезе по телевизията, разбрал той след случай с Менда Стоянова, която му отказала участие в медия, заради косата си. Борисов се ядосал и й казал: тогава си отивай в Пловдив. Стоянова си тръгнала. След това ми звъняха 5-6 жени от ГЕРБ – Фандъкова, Лили Павлова…

 

 

 

Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол, като ви е болно коляното, попитала го Фандъкова. И сравнила видът и самочувствието на жената със значимостта на неговия спорт.

 

 

 

И аз искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира, завърши Борисов.

 

 

 

To беше ясно от много отдавна. На вас не ви ли беше ясно? Така Борисов отговори на въпросите относно обявената официално кандидатура за кмет на София на омбудсмана Мая Манолова.
„Надали има някой да ѝ е помагал повече на Мая Манолова от мен“, заяви той пред журналисти по време на съвместно изявление със СДС. „През целия ѝ мандат всички нейни закони, стотици милиони ѝ бяха дадени“, заяви Борисов.
„Тя идваше често и много пъти, не само при мен, но и при министрите“, припомни той. „Единствената претенция към г-жа Манолова, е интервюто, където казва, че държавата я саботирала и репресирала. Няма как да те репресира държавата когато всичко, което искаш, се случва“, подчерта той.

„С Влади Горанов се скараха, не знам по какви причини. Когато разбрах, че са ѝ взели колата от НСО, му се накарах. Но вече беше станало. Сега, доколкото знам са в отлични отношения“, каза той.

Петел

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023