Uncategorized

Красавица си намери мъж в мрежата, но чак след сватбата разбра кой всъщност е той… СНИМКИ

Красавица си намери мъж в мрежата, но чак след сватбата разбра кой всъщност е той… СНИМКИ

 

lichna-drama-2

 

 

Хората от старото поколение гледат на компютъра само като на работен инструмент. Интернет дебрите за тях могат да бъдат странно и объркващо място, в което е по-добре да не се бъркат. Новините за измамници и бандити, които без колебание заблуждават нищо неподозиращи потребители, само добавят масло в огъня на недоверието.

 

 

 

 

Факт е обаче, че все повече запознанства чрез социалните мрежи при младите хора се превръщат в силно приятелство и дори в брак!

Умната и красива Нгуен Уанг Ан е представителка на младото енергично поколение. Тя успешно завършва Университета в Ханой през 2015 г. и започва да изгражда своята кариера. Мечтите ѝ в живота са прости: да срещне добър човек, да вдигне красива сватба, да има семеен живот, деца.

 

 

 

Затова младата дама внимателно разгледала страниците във Facebook, за да разшири списъка си с потенциални кандидати за съпрузи.

И въпреки че вече имала предвид един джентълмен, изборът паднал върху друг. Разглеждайки профила на един свой приятел тя забелязала на фона на една от снимките човек, който изглеждал приятен във всяко отношение.

 

 

 

 

Той бил скромен, незабележим, но някак тя се заплеснала по очите му. След много убеждавания приятелят се съгласил да сподели контактите на непознатия с момичето.

 

 

Името на младежа било Данг Туан и работел в Русия. Въпреки че героинята била в Ханой, кореспонденцията им направила самотните им сърца много по-близки и запалила искра на искрена любов.

 

 

Красавица си намери мъж в интернет, обаче...

 

 

 

10 месеца били достатъчни, за да може жената да осъзнае чувствата си и да поиска да се омъжи за новия си познат. До този момент бъдещата свекърва не се месила, но когато нещата започнали да стават сериозни, изразила своите съмнения и дори застанала на пътя на брака.

 

В желание да уреди въпроса със сватовете, Туан се върнал във Виетнам. В продължение на няколко седмици той се грижил за родителите на избраницата си и в крайна сметка получил благословия за брак. След като си казали „Да“ официално младата булка разбрала кой всъщност е младоженецът.

 

 

 

 

Двойката се омъжила през април 2018 г. За церемонията бил избран луксозен петзвезден хотел Ханой. Но от къде идват парите?

 

Красавица си намери мъж в интернет, обаче...

 

 

 

След като получил благословия, Данг Туан завел Уанг Ан със себе си в Русия, където трябвало да завърши някакъв бизнес. Там момичето разбрало, че младоженецът е генерален мениджър на една от най-големите модни марки. Той бил милионер.

 

Скромният образ в социална мрежа е ежедневието му. Човекът работи усилено и не се опитва да завладее другите с фалшив лукс.

Нежеланието да съобщава истинското си състояние преди сватбата се оказало изпитание: може ли бъдещата му съпруга да го обича истински, а не заради парите?

 

 

Тестът бил успешен и сега нито един от двамата не се съмнява в чувствата на другия. Двойката дори вече са родители на първия си наследник.

 

Факти БГ

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023