Криминално

Кучето на убитата двойка край Негован заминава за Нигерия

Кучето на убитата двойка край Негован заминава за Нигерия

нигерияbig_1794

 

 

Кучето на убитите и нарязани Йордан и Марияна Атанасови е намерено и ще отпътува с дъщеря им Жанилина за Нигерия, пише „24 часа“.

 

 

Майсторите касапи Пламен Шляпашки и Георги Нанчев се смилиха над животното, след като жестоко убиха, нарязаха на парчета и изхвърлиха стопаните му до язовира в Негован.

 

 

 

След като пристигнала от Нигерия, дъщерята на бившия треньор по борба започнала да издирва животното. От самопризнанията на убийците станало ясно, че кучето е живо. Докато шофирали към язовира в Негован, за да изхвърлят бидоните с останките Шляпашки и Нанчев пуснали лабрадора. Намерил го собственик на автосервиз и го приютил.

 

 

 

Няколко дни след като убийците бяха заловени, близка на дъщерята на жертвите започва да търси лабрадора в групите във фейсбук. С нея се свързал човекът, който е намерил домашния любимец. После дъщерята на жертвите го прибрала и се подготвят документите за пътуването до чужбина, където ще бъде поверено на грижите на трите внучета на Йордан и Марияна Атанасови.

 

 

 

За това, че жертвите от Негован са имали бяло куче, съобщиха от МВР още преди да стане ясно кои са. Първо ги търсиха по дрехите, намерени до водоема. След това се разпространиха ключовете и каишката на кучето с информация, че вероятно хората са имали такова животно. Причината е, че по мъжките дрехи е намерен бял косъм от лабрадора.

 

 

 

Когато криминалистите са направили оглед в дома на жертвите, са намерили и паспорта на кучето. На 14 юли Шляпашки и Нанчев отиват да ремонтират терасата на възрастните хора, но ги убиват, за да търсят парите от продаден от тях друг имот в София.

Жертвата Йордан Атанасов СНИМКА: Би Ти Ви

 

 

След убийството на семейство Атанасови Пламен Шляпашки е искал да застреля и кучето, което е било в апартамента през цялото време. Нанчев обаче го спрял с думите: “Какво ти е направило животинчето?” Така кучето остава живо.

 

Цялата публикация ТУК

 

Петел

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024