ОБЩЕСТВО

Лили Иванова изплаши феновете си с… (СНИМКИ)

Лили Иванова изплаши феновете си с… (СНИМКИ)

 

224b31d8a4c0dd0908b15b80f52a6e58

 

 

Лили Иванова е известна със своя перфекционизъм и несравнима педантичност не само на сцената и в кариерата, но и по отношение на живота си и личните си навици в него.

 

 

Примата на родната популярна музика никога не е криела, че се храни с точно определени продукти, всеки от които в точно определен грамаж. В резултат на което изпълнителката на незабравимите хитове „Детелини” и „Щурче” вече е толкова слаба, че направо ще се счупи. Слабата ѝ фигура вече плаши ужасно много феновете ѝ.

 

 

Лили е заковала кантара, на който се качва ежедневно, на 43 килограма, твърдят хора, близки до нея, но и с невъоръжено око същото става ясно от концертите на примата.

 

 

 

За разлика от много родни фолк диви, които прибягват до услугите на фотошопа, за да се вталяват, певицата предпочита лечебния глад, за да постигне реален резултат.

 

 

„Ям всичко, но ям умерено. Моят избор е това – да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограмите, а грамовете. Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 г, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг.”, разказа преди време за спартанския си режим на хранене звездата.

 

 

Не бива да забравяме, че освен да внимава какво слага в устата си, Лили Иванова задължително спи по 12-13 часа на ден, защото сънят е много важен за нея.

 

 

Любопитна подробност е, че когато ѝ предстои концерт, тя не слага дори залък в устата си, за да е във възможно най-добра кондиция на сцената. Тя си позволява единствено 1-2 белтъка.

 

Факти БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024
елена п

Елена Поптодорова екзалтирано от САЩ: Подкрепата за Израел е споделена и непоклатима

април 14, 2024