Uncategorized

Мрежата гръмна с новина за раздяла на Сашо Кадиев и жена му? Катето Евро също коментира… (снимка)

Мрежата гръмна с новина за раздяла на Сашо Кадиев и жена му? Катето Евро също коментира… (снимка)

big_169d

 

 

Фалшива новина раздели актьора Сашо Кадиев с половинката му Таня Тончева. Сигурен източник на Lupa.bg, близък до арт двойката, отсече, че няма нищо вярно в информацията, че семейството се е разпаднало.

 

 

„Обяд със семейството“ – това написа преди минути във фейсбук Таня Тончева под тази снимка

Според публикациите в някои сайтове, телевизионният водещ на „Преди обед“ и на предстоящото предаване „България търси талант“ Сашо Кадиев се е разделил с половинката си – танцьорката Таня Тончева.

 

Красавицата уж напуснала къщата им в Кокаляне преди няколко месеца и се върнала в родния Пловдив при родителите си. Тя взела със себе си и дъщеричката им Катерина. Двамата са запазили приятелски отношения и по всяко време Сашо, както и майка му, могат да виждат детето.

 

„Нищо вярно няма това, обикновена партенка. Сашо е в София, изпълнява ангажиментите си в Би Ти Ви, а Таня и малката Катерина в момента отдъхват на къмпинг „Градина” край Созопол. Няма раздели, няма драми”, отсече близък до двойката пред Lupa.bg.

 

Пред „България днес“ Катето Евро коментира слуховете, че синът й Сашо Кадиев се е разделил със своята съпруга, пише „Би лайф“. 

 

 

Според светските хроникьори любимата на актьора Таня си е събрала багажа и се е прибрала в родния Пловдив заедно с дъщеричката им Катерина.

Поводът за раздялата им била прекалената ангажираност на Сашо и зависимостта му към видеоигрите, за която самият той неведнъж е признавал.

 

 

 

Катето Евро заяви, че всичко в семейството им е наред. „Всичко е наред! Внучето е при мен даже в момента. Нещата са както трябва“, категорична е звездата от „Оркестър без име“.В профилите на снахата Таня преобладават снимки от щурмуването й на всевъзможни латинофестивали. Танцьорката сияе, а фотоси с любимия й липсват. Това допълнително подклажда слуховете, че не са заедно, а самият Сашо отказва да коментира състоянието на връзката им.

 

Петел

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023