Криминално

Ужас в кв. „Изток“: Дете намери 43-годишен строител, пребит до смърт в столична градинка

Ужас в кв. „Изток“: Дете намери 43-годишен строител, пребит до смърт в столична градинка

 

big_1f8c

 

 

Охранителна камера вероятно е снимала целия екшън,разследват пиянски скандалДете на 13 г. е намерило трупа на 43-годишния строителен работник, който беше убит в нощта срещу неделя в София,

 

Дете на 13 г. е намерило трупа на 43-годишния строителен работник, който беше убит в нощта срещу неделя в София, научи “24 часа”.

 

 

Хлапето тръгнало рано от вкъщи, за да разходи семейното куче в кв. “Изток” – малко след 7 сутринта в неделя. Отишло в малкия парк до канала на ул. “Тинтява”, съвсем близо до сградата на Пътна полиция. Тичайки между пейките, изведнъж кучето започнало да лае силно и да подскача. Отвело стопанина си до пейки наблизо.

 

 

 

Детето изтръпнало от ужас, когато видяло, че там лежи окървавен труп на мъж. Веднага извикало майка си. Жената пристигнала след минути и забелязала, че главата на човека е окървавена. Обадила се в полицията. На мястото веднага пристигнали криминалисти. Убитият бил облечен с дрехи на строителен работник. Още първоначалният оглед показал, че е удрян по главата с твърд предмет и е починал от тежка черепно-мозъчна травма. Близо до трупа е намерено и “оръжието”, с което е ликвидиран – дървен кол, подобен на тези, които държат фиданките изправени.

 

 

 

У него са намерени документите му за самоличност и дребна сума пари. Това изключило версията за грабеж. Справка показала, че жертвата е криминално проявен мъж. Имал регистрация за кражби и за шофиране след употреба на алкохол. Иначе бил общ работник на строеж наблизо. Разпитани са негови колеги от бригадата, както и местните безделници и клошари, с които може да се е скарал докато е пил алкохол в парка посред нощ.

 

 

 

Точно на два-три метра от местопрестъплението има охранителна камера, която е насочена към пейките, между които е открит убитият. Записите са иззети от полицията.

Жена от квартала разказа пред “24 часа”, че миналата вечер е видяла съмнителен и агресивен мъж, който вървял нервно по улица наблизо.

 

Цялата публикация Тук

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024