Uncategorized

Хороскоп за 15 септември: Раци, пазете гръбната си мускулатура! Деви, не се отдалечавайте от дома!

Хороскоп за 15 септември: Раци, пазете гръбната си мускулатура! Деви, не се отдалечавайте от дома!

orig_horoskop-15-septemvri-ratsi-pazete-975

Овен

Днес, може да се сблъскате с някои малки здравословни проблеми. Има индикации да се появят по-чести болки от общ характер. Проблемът може да се засили, тъй като слънчевите изригвания са с голям интензитет.

Не се отказвайте преди да сте опитали, защото имате всички необходими умения, за да успеете в намеренията си. Вероятно, някой ще възрази или ще опита да ви иронизира, но не бива да го приемате несериозно, застанете над нещата.

Телец

Днес трябва да бъдете особено внимателни на пътя. Опасността от пътен инцидент ще е доста голяма. Шофирайте под ограничението на скоростта и избягвайте всякакъв гняв, ярост и агресия през този ден.

Може би, ще търсите нови възможности, за да реализирате някои от своите мечти, но няма да знаете откъде да започнете. Вероятно, все още не сте готови да направите пълен обрат в живота си и ще се наложи да работите повече върху себе си в духовен аспект.

Близнаци

Бъдете внимателни, защото негативното мислене също може да предизвика здравословни проблеми. Опитайте се да поддържате положителен начин на мислене, тъй като това ще подсили имунната ви система и ще ви помогне да предотвратите всяко едно влошаване на здравето ви.

Ще прекарате един специален ден с човека, когото обичате най-много. Това ще бъде добре за вашата душевност и настроение, а също така ще ви позволи да вземете някои решения, които често сте отлагали.

Рак

Възможно е вашата мускулатура и гърбът ви да бъдат мишени на болки под всякаква форма. В случай, че спортувате или хобито ви е фитнес, пазете най-вече гръбната си мускулатура.

Ще имате възможността да направите нещо много специално за партньора си и това ще бъде оценено. Самотните, вероятно ще се срещнат с някого от бивше познанство или бивша връзка, но нека да не хранят големи надежди през този ден.

Лъв

Стойте по-далеч от водата, съветват звездите. Избягвайте влизането в морските дълбочини, както и тези в басейните. Също така, са възможни аварии във водната система във вашият дом или офис.

Вероятно, ще бъдете подложени на много критики. Особено, ако критиката идва от близък до вас човек, не я приемайте като даденост, която не ви харесва, а напротив, трябва да оцените критиката като насърчение, извличайки си съответната поука.

Дева

По възможност, не се отдалечавайте от дома или хотелът, в който пребивавате, в случай на обилни валежи. Също така, бъдете предпазливи при подобни метеорологични условия, защото пътните условия вероятно ще бъдат негостоприемни.

Ще се наложи да бъдете много по-умерени във една всяка област от живота си. През този ден ще бъде по-добре да спестите както сили и енергия, така и средства, като не се хвърляте нехайно пари за безполезни действия и вещи.

Везни

Има вероятност от малки наранявания, получени по време на ходене от ежедневните дейности през този ден. Опитайте се да не ходите по неравни настилки, освен ако не носите много удобни обувки. Също така, бъдете внимателни при слизането или изкачването на стълбища, защото има вероятност от сериозни наранявания.

Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове през този ден. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика остра ревност. Така че авантюрите през този ден следва да бъдат табу за вас.

Скорпион

Ако сте алергични, има вероятност да бъдете притеснени от алергични атаки днес. Също така избягвайте честото използване на таблети, смартфони, компютри или лаптопи, има голяма вероятност да си създадете проблеми с очите. С един ден почивка, ще съхраните зрението си за повече дни.

Би било добре да анализирате романтичната си връзка и маркирате някои здравословни граници днес. Може би, давате повече отколкото получавате. Така вашият партньор ще продължава да е недоволен и ще изисква повече и повече.

Стрелец

Вероятно, здравословното ви състояние ще бъде цветущо. Въпреки това, ще трябва да бъдете предпазливи и внимателни около огъня и други горещи предмети. Съветите на звездите са препоръчителни, ако искате да сте здрави и да избегнете неприятни инциденти.

Днес е възможно, инстинктът да ви изиграе лоша шега. Това ще бъде предпоставка да се заблудите в някои неща, които със сигурност ще си останат ваши фантазии. Затова, бъдете в по-голяма степен реалисти, за да не останете разочаровани през този ден.

Козирог

Съблюдавайте стриктно кръвното си налягане, защото се очертават проблеми с „игра“ на границите му. Ако не можете да се справите сами с измерването, потърсете консултация от медицинско лице, което да прецени състоянието ви.

Вероятно, предстоящите събития ще ви изпълнят с безпокойство, защото през този ден, ще трябва да бъдете ангажирани в решаването на конкретни проблеми. Няма да можете да мислите за каквото и да е било друго.

Водолей

Възможно е да си имате проблеми със стомашно-чревният тракт придружени с болки в стомашната област. По възможност, избягвайте тежките и мазни храни. Такива състояния могат да се дължат и на твърде много напрежение. Здравословното ви състояние ще бъде наред, така че не се притеснявайте.

Звездите предупреждават да не вземате прибързани решения и много да внимавате в думите си. Има вероятност да нараните партньора си и утре да съжалявате за тази си нетактичност. Може би и половинката ви ще греши, но това не означава, че имате железни аргументи, за да я оборотите.

Риби

Много е вероятно да получите силни световъртежи през този ден. Ако не страдате от хронични заболявания, които предразполагат към виене на свят, бъдете сигурни, че това ще се дължи на влиянието на атмосферното налягане през този ден.

Опитайте се да не обещавате онова, което не можете да изпълните, защото има риск да разочаровате хората, които най-много обичате. Бъдете по-реалистични, ясни, конкретни и изпълнете поетите ангажименти.

 

Глас БГ

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023