Uncategorized

Щастлив празничен ден за цели 5 зодии днес

Щастлив празничен ден за цели 5 зодии днес

big_134

 

 

 

Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци
Щедростта е важна съставляваща на Вашата личност, и това свое качество трябва не само да цените, но и всячески да се опитвате да развивате. Само че сега е по-добре да се въздържите от изкушението да дадете малко пари на заем на приятел, да изпълните някои заръки от роднините, или да поемете част от работата на колега, който не успява да я свърши в срок. Ако и за в бъдеще така разточително пилеете силите си, рискувате доста да е преуморите. Вашата енергия съвсем не е безкрайна, дори и да Ви се струва така! Ако останете без сили, за никого няма да бъде добре. Постарайте да отделите повече време за себе си.

Рак
Екипната работа днес е важна, но не по-малко важно е, да постъпвате правилно. Събитието или купона, който се каните да организирате с малко странична помощ, ще може да бъде подчинено само на Вас, и само по Вашите сили ще бъде да го променяте и контролирате , както намерите за добре. Това е само Ваше събитие, и трябва да сте уверени, че на всяко кръстовище ще може да направите верния избор. На естетическите Ви способности съответства организаторското Ви майсторство, а Вие умеете да ги комбинирате така, че да се получи оптимален ефект. Другите хора ще се доверят на Вашето шесто чувство….

Лъв
В последно време сте работили в невероятно бързо темпо:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои покани и направете истинска обедна почивка, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на активността ще бъде полезен не само на Вас, но и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е много важно , ако искате да извлечете максимума от бъдещо пътуване.

Дева
За Вас този ден ще бъде благоприятен. Това ще позволи да реализирате много отдавнашни свои намерения, и да осъществите замисли, които съвсем до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате възможност да заздравите своите професионални позиции, а Вашето трудолюбие ще стане сериозно преимущество пред конкурентите. Романтичните срещи ще преминават много добре, макар че чувството на разочарование не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, ако става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „половинка”.

Везни
От своя шеф, партньор или колега може да очаквате днес какво ли не, а и Вашето собствено поведение може да се окаже твърде далече от общоприетите стандарти. Ако рождената Ви дата е през първата декада на Зодиакалния Ви знак, може да очаквате в живота Ви ярко да нарастне вероятността от стресове и кардинални промени. Не е изключено да се наложи да действате, въпреки своите принципи. Бъдете внимателни, за да не навредите сами на себе си. Каквото и да се случи, запазете спокойствие, тъй като непредвидената ситуация може да продължи и повече от денонощие.

Скорпион
Ако ще взимате важни решения или ще започвате да се занимавате с нещо ново, денят ще е много благоприятен. Вашата привлекателност ще Ви помогне в общуването с обкръжаващите, а вътрешната Ви организираност ще способства за повишаване на авторитета Ви пред колеги и началници. Деловите контакти ще бъдат успешни, а новите сделки – изгодни. В интерес на истината, при подписване на каквито и да било документи трябва да избягвате прибързаността, и да проверявате всичко по няколко пъти. В свободното време си създайте възможност да се повеселите и да се видите с приятели, а отложете домашната работа. Новите впечатления ще внесат в живота Ви приятно разнообразие, а романтичните срещи ще се отразят отлично на Вашия тонус.

Стрелец
Днес на Вашия любим човек ще се струва че гледа през Вашите очи и разбира всичко, което искате да направите и защо точно го искате. Постарайте се да не му се смеете много силно и гръмко, макар че изводите му ще бъдат на места наивни, на места -погрешни. Може пък за нещо ще се окаже прав?

Козирог
Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей
Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнят, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

Риби
Предстои Ви не лек разговор с Вашия любим човек. Възможно е от него да си изясните няколко неприятни за Вас истини, с които ще се наложи или да се помирите, или категорично да не се съгласите, но тогава ще се наложи да си търсите друг любим човек.

 

lamqta.com

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023