Коментари

„Spy Games“ или „шпионски игри“!

„Spy Games“ или „шпионски игри“!

 

 

стаменов14265051_1349561131750513_4049610353724832623_n

 

 

България в последните дни, предизборно се тресе от някакъв „Шпионски скандал“ след като силовите структури обвиниха Николай Малинов от движението „Русофили“ както и двама руски граждани (вече изгонени от България за срок от 10 години)!
Господа от силовите структури, прокуратура и съд, уважаеми управляващи – бихте ли ни разняснили какво точно означава шпионаж, че сме неграмотни? Какви доказателства имате за да гръмне този „Шпионски“ скандал?

 
Кога, къде Николай Малинов е имал достъп до класифицирана, секретна информация застрашаваща националната сигурност?
Смесването на политически послания с наказателното преследване за шпионаж създаде доста сериозна каша, която вместо да изпише вежди, може да избоде очи!

 

 
Малинов, Малофеев и Решетников биват укорявани за това, че са планирали създаването на политическа формация и медии, които да лобират в България за смяна на режима и на политическата ориентация?!

 
Дори Решетников да е вдъхновител на това изследване, дори парите за него да са дошли от руски дарения, социологическото изследване не е акт на шпионаж в една свободна, демократична държава. Самото оповестяване на разследването за шпионаж при толкова оскъдна първоначална информация е политически гаф на разследващите. И ако тази липса не се запълни, преследването на антидемократични и антиевропейски цели ще получи страхотна трибуна през следващите месеци.

 

 
Малинов беше обвинен в усвояване на пари за създаване на русофилска телевезия (като повече от 80% от българите са русофили), за закупуване на телеком и други глупости!

 

 
„Шпионаж в полза на чужда държава е изключително тежко обвинение изискващо сериозни доказателства за противодържавна дейност, а Малинов дори не е арестуван като опасен шпионин, но очернянето върви с пълна пара!

 

 
Господа „специалисти“ от контрашпионажа ще осветлите ли българското общество с какви пари съществуват обслужващите властимащите небългарски телевизии бтв, Нова тв и много други телевизии, телекоми и банки? Ще ни осветлите ли защо в една уж демократична държава се прибират оковани с белезници като свидетели български интелектуалци, професори, журналисти?

 

 
Защо беше заглушено БНР?
Защо се уволняват доказани в годините български журналисти от БНР и различните медии?

 

 
Нов „Бял терор“ ли да очакваме като през 1925г, когато бяха ликвидирани без съд и присъда стотици български интелектуалци, безследно изчезнаха велики българи като Гео Милев, Христо Ясенов, Йосиф Хербст и още много други?
Само питам …

 

 

оз. полк. инж. Кирил Стаменов – септември 2019 година.

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024