Uncategorized

Гръцки евродепутат за българските власти: Това е мафия!

Гръцки евродепутат за българските власти: Това е мафия!

xx

 

 

Гръцкият евродепутат Димитриос Друцас предизвика грандиозен скандал в европарламента в Брюксел след като  буквално се обърна към българските евродепутати и българското правителство с думата: Мафия. Гневът на гръка беше породен от факта, че България за пореден път е обещавала и говорила едно за Северна Македония, но всъщност в последният момент е започнала пак с мафиотските си номера и изнудвания, като е поискала заедно със Северна Македония да се присъедини в пакет и Албания.

 

 

Но преди да предадем речта му от днес, нека ви запознаем кой всъщност е г-н Друцас. Дмитриос Друцас е роден в Кипър в семейство от смесен брак между грък и немкиня. След завършване на началното образовние фамилията се премества във Виена, където баща му работи в гръцкото посолство. Там завършва елитната гимназия „Терезианум“ и право във Виенския университет (1994).

 

ss

 

Впоследствие е асистент във Виенския икономически университет и юридически сътрудник на австрийския министър на външните работи Волфганг Шюсел. През 1999 г. Друцас заминава за Гърция, където е привлечен за съветник на Георгиос Папандреу-младши, министър на външните работи. След загубата на властта и избирането на Георгиос Папандреу за председател на ПАСОК,

 

 

Друцас е ръководител на неговия външнополитически кабинет (2004-2009), а впоследствие и международен секретар на ПАСОК (2008-2009). След изборната победата на ПАСОК и Георгиос Папандреу през 2009 г. Друцас става заместник-министър (октомври 2009 – септември 2010) и министър на външните работи на Гърция (септември 2010 – юни 2011). От юни 2011 той е депутат в Европейския парламент.

 

 

Пред почти пълният европарламент, евродепутатът от Гърция буквално каза истината за България, като не спести нищо на родните ни евродепутати и българското правителство, ето какво каза:

 

 

„Колеги днес, България и българските евродепутати отново се държат като шайка мафиоти, които искат чрез рекет да ни поставят условия как и кога да приемем Северна Македония и Албания в ЕС. Тези колеги от България, командвани дистанционно от страната си от техният министър председател, който искам да отбележа излиза от средите на мафията в тази страна и това на няколко пъти дори е подчертавано в грами дори на ЦРУ, искат да направим компромис с Албания и да я приемем в пакет с Македония. Колко удобно нали?

 

 

Мафиота Борисов иска да подкрепи другият мафиот министър председателя на Албания, за да могат да си продават каквото искат в така нареченият ЕС. Днес, аз заставам тук и призовавам всеки един евродепутат да стане от своята банка и всички заедно да отидем и да видим България отблизо, тази буквално разграбена страна именно от тези които я управляват вече 30 години, хора които са пряко свързани с колегите в тази зала от България. Всички техни партии или са били във властта или днес управляват България. За какъв съюз говорим колеги, когато в България минималната пенсия е 120 евро, няма никакво образование, а селата им буквално са разрушени, разграбени и изоставени на произвола на ромите и съдбата.

 

 

Колеги, България е една страна в която управляват мафиоти, те грабят всичко като това всичко означава и парите на всеки един европейски данъкоплатец, тази страна е райско кътче на земята, но ние буквално я оставихме на един кръг от хора да я управляват. Народа на България е в ЕВропа, защото там няма доходи, няма пари, а лъжите на премиерът им Бойко Борисов могат да се сравняват само с тези на диктаторите от преди 40 години. Това повече не трябва и не може да продължава, едни хора които не могат и не искат да си поправят своите неща вече 10 години като членове на европейският съюз да ни изнудват, все едно всички трябва да сме зависими от тази мафия.“

 

Източник:

bulbulgnewsbgg.blogspot.com

 

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

метеоbig_1ce4

Синоптици: Задава се рязка промяна на времето, снежната покривка ще достигне 15 см.

февруари 3, 2020
koli-197

Ето как да разпознаем дали една кола е блъскана! СНИМКИ

февруари 2, 2020
pochina-kralitsata-andargraunda-plovdiv-148

Почина известна бизнесдама от Пловдив, смятана за „Кралицата на ъндърграунда“

февруари 2, 2020
84189189dd124b718bfbba4dd3f1b5ae

Зимата се завръща с нова сила на 5 февруари

февруари 2, 2020
fb_8b28301d524505e76e12f84b0d2719a3

02022020 – огледална дата! Отваря се мощен енергиен портал!

февруари 2, 2020
Dubai-4

Арестуван ли е наистина Васил Божков? Вижте какво отговориха от полицията на Дубай

февруари 1, 2020