Политика

Нидал Алгафари посочи кой може да стои с много пари зад партията на Слави Трифонов

Нидал Алгафари посочи кой може да стои с много пари зад партията на Слави Трифонов

 

570403

 

 

Защо Слави сега направи партията си, а не когато беше в пика си, когато имаше възможност да бъде голямата вълна? Защо не даде възможност на журналистите по някакъв начин да участват в това учредяване?

 

След 15-20 дни ще се молят всички хора около него да участват в предавания. С тези думи бившият изпълнителен директор на БНТ и политически PR Нидал Алгафари коментира партията, която учреди някогашния му колега Слави Трифонов.

 

„Най-важното, за което тепърва ще трябва да се говори, е кой стои финансово зад такъв проект. Ако се разрасне до изключително големи мащаби, със сигурност това не може да се случи само от Слави Трифонов”, каза той пред Нова телевизия.

 

„Тези бизнесмени, които биха отпуснали огромни средства, за да се създаде една партия, се броят на пръсти, те са 4-5 имена. Всяко едно от тези имена, ако застане зад проекта на Слави, ще значи нещо”, посочи Алгафари.

 

„Ако Слави наистина искаше да успее референдумът, нямаше да задава тези въпроси, а щеше да зададе основния въпрос: дали хората искат свикване на Велико народно събрание. За всеки един въпрос вътре има спорове”, заяви той.

 

Според главния редактор на списание „Биограф” Георги Неделчев на Слави  играта му е да се изкара жертва. „Това е единственото, което работи при такова влизане в политиката. Само че единият сценарий беше да е жертва на телевизията, в която работеше. Явно има нещо, което го възпира да използва тази риторика.

 

Остава другата жертва: ние организирахме референдум, който хората харесаха, но те не го изпълниха. Това вкопчване в референдума не го разбирам. Това е изключително глупаво. Дори хората, които са гласували в него, както Слави Трифонов иска, са разбрали, че май тези точно неща със субсидиите на партиите не са много полезни”, коментира той.

 

„Трябва да си намери нов враг и нов фактор, от който да се оплаква, за да се героизира.

Ако съдът откаже регистрация на партията му, ще го героизират. Той само това чака – нещо да стане, да има някаква забрана”, посочи той.

 

Блиц

loading...
Политика

More in Политика

dzhip-1

“Най-ми е странно като по-стари от мен ми викат батко!“ (ВИДЕО)

април 24, 2020
вежди

Вежди Рашидов: „Трябва да поздравиме Борисов. Кажете ми кой друг, освен да говориме, работи?“

април 24, 2020
phpc4glap_800x_

“Бойко, тази вечер на мека пухена възглавничка сладък сън ще спиш“

април 23, 2020
big_13d8

Борисов: Омръзна ми да ми дават оценка хора, които изобщо не знаят за какво става въпрос

април 23, 2020
img_5ea03e08c46b3-410x260

Властта крие 17 млн. лв. далавери с европари на майката на убиеца на Милен – Брюксел спи ли?

април 23, 2020
ivo-hristov06

Проф. Иво Христов: Драмата с коронавируса играе ролята на световна война

април 23, 2020