Здраве

Нова беда сполетя Нана. Тя разкри в ефир, че е разбрала преди два дни…

Нова беда сполетя Нана. Тя разкри в ефир, че е разбрала преди два дни…

нанааааbig_777

Тв водещата Нана си е счупила опашната кост при инцидент в Маями, но разбрала чак преди два дни за проблема.

 

За това призна самата тя в „На кафе” пред Гала.

 

„Купих ролери на сина ми, тъй като исках Джейсън да се научи да ги кара. Аз самата съм бивша кънкьорка, на 15 години бях шампионка. Показвам на детето как се кара, но в един момент детето се пребива много успешно, и аз викам: мама, ще те спасявам. И се втурна майката да спасява детето, но в следващия момент тези ролери се въртяха, аз скачах, не успях да взема завоя от бързината, и като се изтрясках, падам на гръб, на кръст. Цялото тяло ме боли, изкарах си въздуха.

 

Не разбрах изобщо, че имам счупена опашка. Преди два дни чак разбрах при ядрено-магнитен резонанс за проблема. Питам лекаря: Какво ще я правим сега тази счупена опашка? Той отговаря: Как какво, ще я изохкаш.

 

Ето още част от това, което тя сподели пред Гала:

 

„Наскоро в Лондон говорих с един изключителен човек. Той ми каза, че работи 7 дни в седмицата, за да може да осигури ежедневието си, и на мен стана изключително тъжно. Да работиш от понеделник до неделя. Защото това не е начинът, по който животът има смисъл да се живее. Кога играеш с деця, кога се смееш, кога просто си позволяваш да си губиш времето….

 

 

Сутринта говориха по Нова Тв колко грама алкохол са полезни седмично. Аз трябва да съм в изтрезителното, една чаша вино, ма, моля ви се хора, който ви дава една чаша вино…

 

 

Тази година почивката ми отново се превърна в страхотно приключение. На първата седмица ми изтръпна едната част на лицето, чувствах се, все едно съм с присадено половин лице. Оказа се, че е от климатика. После ме нахапаха насекоми, изядоха ме до смърт, три дни не спах. Върнахме се, мъжът ми го оперираха и ще е с патерици два месеца. Сега съм слугиня, чистачка. Един месец не трябва да стъпва на крака си….

 

 

 

 

Имам инициативи в кампанията за Деня на рака на гърдата, той е през октомври. Въпросът е кой прави нещо реално за пациента. Аз сега се боря Здравната каса да поема биопсията при жените за рак на гърдата. Тази биопсия е единствената, която може да покаже характеристиката на тумора и да се направи едно много комплексно и индивидуално лечение, а не веднага операция, химиотерапия.

 

 

Тази биопсия не се прави, защото ако се прави, трябва да се плати. Какво се прави в момента? Жената ляга на масата за операция, отварят я и тогава разбират какво да правят, което за мен е абсурдно, защото жената не знае дали ще се събуди с гърда, или без гърда. Разчитам на всички лекари, на здравната каса, да коментираме и да решим този въпрос…”

 

Нова тв

loading...
Здраве

More in Здраве

0000447099-article2

Потвърдено: Никотинът със защитен ефект, COVID-19 по-рядко заразява пушачите, обявиха френски учени и обясниха защо

април 23, 2020
otkrit-e-nov-simptom-koronavirus-064

Открит е нов симптом на коронавирус, проявява се в ранен стадий и основно при деца! СНИМКИ

април 22, 2020
big_30_3ce7

Мангъров: Пик на заразата няма да се случи. Няма да има камиони с трупове и чували

април 22, 2020
kosveni-nachini-da-se-zarazite-covid-19-948

Велико! БГ учени подготвят революционна ваксина срещу корнавируса без риск за хората

април 18, 2020
koronavirus_bgnes

Германски учени: Има имунитет след коронавируса и той трае поне 3 години!

април 18, 2020
big_2112127480

Какво се случва с организма ви при насаждане на системен страх и психоза

април 16, 2020