Здраве

Нова беда сполетя Нана. Тя разкри в ефир, че е разбрала преди два дни…

Нова беда сполетя Нана. Тя разкри в ефир, че е разбрала преди два дни…

нанааааbig_777

Тв водещата Нана си е счупила опашната кост при инцидент в Маями, но разбрала чак преди два дни за проблема.

 

За това призна самата тя в „На кафе” пред Гала.

 

„Купих ролери на сина ми, тъй като исках Джейсън да се научи да ги кара. Аз самата съм бивша кънкьорка, на 15 години бях шампионка. Показвам на детето как се кара, но в един момент детето се пребива много успешно, и аз викам: мама, ще те спасявам. И се втурна майката да спасява детето, но в следващия момент тези ролери се въртяха, аз скачах, не успях да взема завоя от бързината, и като се изтрясках, падам на гръб, на кръст. Цялото тяло ме боли, изкарах си въздуха.

 

Не разбрах изобщо, че имам счупена опашка. Преди два дни чак разбрах при ядрено-магнитен резонанс за проблема. Питам лекаря: Какво ще я правим сега тази счупена опашка? Той отговаря: Как какво, ще я изохкаш.

 

Ето още част от това, което тя сподели пред Гала:

 

„Наскоро в Лондон говорих с един изключителен човек. Той ми каза, че работи 7 дни в седмицата, за да може да осигури ежедневието си, и на мен стана изключително тъжно. Да работиш от понеделник до неделя. Защото това не е начинът, по който животът има смисъл да се живее. Кога играеш с деця, кога се смееш, кога просто си позволяваш да си губиш времето….

 

 

Сутринта говориха по Нова Тв колко грама алкохол са полезни седмично. Аз трябва да съм в изтрезителното, една чаша вино, ма, моля ви се хора, който ви дава една чаша вино…

 

 

Тази година почивката ми отново се превърна в страхотно приключение. На първата седмица ми изтръпна едната част на лицето, чувствах се, все едно съм с присадено половин лице. Оказа се, че е от климатика. После ме нахапаха насекоми, изядоха ме до смърт, три дни не спах. Върнахме се, мъжът ми го оперираха и ще е с патерици два месеца. Сега съм слугиня, чистачка. Един месец не трябва да стъпва на крака си….

 

 

 

 

Имам инициативи в кампанията за Деня на рака на гърдата, той е през октомври. Въпросът е кой прави нещо реално за пациента. Аз сега се боря Здравната каса да поема биопсията при жените за рак на гърдата. Тази биопсия е единствената, която може да покаже характеристиката на тумора и да се направи едно много комплексно и индивидуално лечение, а не веднага операция, химиотерапия.

 

 

Тази биопсия не се прави, защото ако се прави, трябва да се плати. Какво се прави в момента? Жената ляга на масата за операция, отварят я и тогава разбират какво да правят, което за мен е абсурдно, защото жената не знае дали ще се събуди с гърда, или без гърда. Разчитам на всички лекари, на здравната каса, да коментираме и да решим този въпрос…”

 

Нова тв

loading...
0
Здраве

More in Здраве

оправдателна1573627825-594873

Родителите на починалото на зъболекарски стол 14-годишно момче: Оправдателната присъда е гавра с паметта на детето и нас

ноември 13, 2019
big_1996

Производители на свинско месо разкриха как се заблуждават клиенти, че пържолата е прясна

ноември 12, 2019
home_UiSup0_puimyK_j

Лекари в МБАЛ-Пазарджик готвят колективна оставка в защита на шефа им д-р Васил Вълчев, отстранен по заповед на Борисов

ноември 11, 2019
home_UiSup0_Xpm0F3_j

Шапки долу: Млад кардиолог от “МБАЛ Пазарджик” спаси петима от инфаркт за едно денонощие

ноември 9, 2019
Image_6028382_500_0

Внимание! Салам убиец продаван у нас, възможно е починалото дете от Кардам да е натровено от него

ноември 7, 2019
кардио4-32

Аз съм кардиолог, а това са 9-те опасни храни, които забранявам на близките ми да ядат! СНИМКИ

ноември 6, 2019