Uncategorized

Антония Петрова: Дебели жени да не коментират съвършените ми снимки!

Антония Петрова: Дебели жени да не коментират съвършените ми снимки!

antoniq

 

 

Самочувствието на Антония Петрова-Батинкова нараства правопропорционално с напредването на годините й. Миската сътвори грозна махленска свада преди дни в личния си профил в Инстаграм и ясно показа, че не може да търпи критика. Виртуалната драма започна след като Антония качи куп снимки на сина като към всяка описа как детето й е истинско чудо, защото се развивало изключително бързо и едва ли не било феномен.

Натякването, че малкият Благовест е като никое друго дете, разгневи други майки. Ядосаните дами изписаха куп коментари под снимките, в които обясняват, че всъщност техните деца се развиват нормално и никое хлапе не бива да бъде хвалено по този начин. Вместо да си замълчи и да подмине критиките, Антония показа, че не търпи някой да не е съгласен с нея. Вместо да се грижи за сина си, миската отдели часове, за да отговори на всяка майка, отправила й критика.

 
Интересното е, че иначе образованата блондинка с юридическа диплома демонстрира крайно груб изказ и заля опонентките си с обидни квалификации. За да замаже положението, Антония първоначално обясни, че отговорите са на администраторите на профила й, но после потвърди, че стои зад изказаните позиции.

 

 

 

Миската не спира да хвали сина си, когото нарича Бест (най-добрия) и да изтъква, че детето й е уникално, гений и няма второ като него.

 

 

Това ядоса част от почитателите й които изказаха мнението си, че Бест е сладък, но като него има още много деца и чедото й не е феномен. Ядосаните дами изписаха куп коментари под снимките, в които обясняват, че всъщност техните деца се развиват нормално и никое хлапе не бива да бъде хвалено по този начин.

 

Вместо да си замълчи и да подмине критиките, Антония показа, че не търпи някой да не е съгласен с нея и нахрани всяка, която не е съгласна, че миската е родила феноменално дете.

 

 

 

 

„Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус“, отвърна Антония.

 

Лупа БГ

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023