Коментари

Беновска отново на амбразурата, нарече „управлението“ на Радев „тичащ незрящ инвалид“

Беновска отново на амбразурата, нарече „управлението“ на Радев „тичащ незрящ инвалид“

беновскаbig_20160wkhujidtq

 

 

 

Придворната журналистка на властта Илиана Беновска отново захапа президента Радев в опит да защити патрона си Бойко Борисов, чието калпаво управление президентът сравни с българския футбол. И без да разбира, че изпада в смешна ситуация аноносира „управлението на Радев“ с въпроса дали то не е „тичащ незрящ инвалид“. Явно имаше предвид вчерашното участие на президента в благотворителния крос. Дали от некадърност и незнание или просто от недолгеждане обаче Беновска заговори за „управление“ на Радев, каквото не съществува, защото президентът има само представителни функции, а не управлява..

 

Ето и коментарът й:

 

 

Експредседателят на ЕС Доналд Туск завърши своя мандат с реч по сериозните теми на Европа със сленга: „I want to send a message…“ Вместо бюрократичните глаголи „призовавам“, „декларирам“, „настоявам“, полският политик, на съвременен жаргон, се опита да направи разбираеми, за обикновени хора в Европа, сериозните теми за Брекзит и разширяването на ЕС на Балканите.

 

 

Какъв „месидж ни сенд-ват“ в България борбите за кметски постове? Този „пейнт бол“, който се разиграва, вместо състезание на личности и визии, какво политическо бъдеще ще освети пред България следващите 4 години?

 

 

Защото: Президентът Радев, заклейми управлението на Борисов, че е калпаво като футбола ни. И взе, че се затича „благотворително“ (каквото и да значи това) в името на хора, представете си, които не могат дори да ходят и да виждат, камо ли да тичат.

 

 

Предполагам, че от уважение към тези хора Борисов ще се въздържи да формулира управлението на Радев като „тичащ незрящ инвалид“. Манолова, пък, се повози на инвалидна количка, предполагам, не защото Горанов й взе колата, а за да докаже, че е разбрала какво е да си инвалид и ще им помага.

 

 

 

Нинова призовава „на бунт, на борба“ срещу Борисов, ама да видим как тя ще се справи с „бунта и борбата“ в БСП сутринта след изборите.

 

 

 

Добре, че , поне , Фандъкова не се изкуши да се „окрили“ с пеперудени крила, за да ни покаже , че ще помага на „пеперудените“ деца.

 

 

Аз съм Беновска. И питам.

 

Канал 3

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024