Коментари

Домусчиев или Пеевски, кой ще поеме и БФС?

Домусчиев или Пеевски, кой ще поеме и БФС?

 

Премиерът-поиска-оставката-на-Боби-Михайлов-БГ-Футбол-Национален-тим-410x260

 

Бойко Борисов взе оставката на Борислав Михайлов против всички правила на Конституцията на България, но естествено това не интересува никой в България, това не е проблем на медиите, на това те не му викат диктатура, а ни обясняват, че едва ли не след всичко това на мача с Англия, Борисов най – накрая действал решително.

 

 

 

Сега трябва само да попитаме, кой точно се явява Бойко Борисов в БФС, кога свика конгрес и откога едно министерство в България може да отказва да работи с който и да е съюз избран легитимно на конгрес от всичките си членове?

 

 

Днес Бойко Борисов извърши преврат на Борислав Михайлов, преврат който може да се случи само в една бананова република и не си мислете, че нещо ще се промени след Михайлов в управлението на българският футбол.

 

 

Михайлов, че трябваше отдавна да се махне е ясно на всички, така както всички знаят, че и Бойко Борисов трябва да се махне, но уви медиите за пореден път искат да изкарат Борисов диктатора светец, защото буквално отрязал заразеното месо от тялото.

 

 

Но всъщност всичко онова, което направи Борисов тази сутрин си е преврат в БФС, и остава да разберем сега Пеевски или Домусчиев ще прибере БФС, така както всичко останало в тази държава.

 

 

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_619.html

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024