Катастрофи

Ексклузивно! Първи думи на Васил Найденов след като катастрофира на „Тракия“ при удар с ТИР

Ексклузивно! Първи думи на Васил Найденов след като катастрофира на „Тракия“ при удар с ТИР

 

Vasil_Naidenov

 

 

Васил Найденов е катастрофирал на магистрала „Тракия”. Инцидентът е станал около 14:40 ч. в района на 43-ия км, предава bTV.

 

 

„Ей, какво нещо – ако издам нова песен или правя концерт, нито един журналист няма да ме потърси, а сега, като се чу, че съм катастрофирал, над 15 репортери ми се обадиха вече. Вие сте поредната, която звъни! Спокойно – добре съм, жив и здрав!“.

 

 

Това предаде Lupa.bg. Потърсихме го малко след като от МВР съобщиха, че кола, в която е пътувал, е претърпяла инцидент на магистрала „Тракия“. Певецът катастрофира на магистралата  докато пътува към Бургас, където има участие в четвъртък вечер. Автомобилът не е шофиран от него, той се е возил на предната седалка.

 

 

„Просто имаше камион вдясно. Човекът, който караше „Мерцедес“ пред нас, намали рязко и се ударихме в камиона. Нямаше как да се избегне ударът. За щастие, беше лек“, разказа Найденов.

 

 

Самият той не е пострадал тежко от инцидента. По-силно ударил колената си, а по-леко главата. „Но сме живи, което е най-важно. Можеше да е много по-зле“, оптимистично гледа на ситуацията певецът. Щетите по колата, в която се е возил, обаче са големи. „Да се надяваме, че застрахователите ще платят щетите“, каза звездата на естрадата.

 

 

На мястото на катастрофата бързо пристигнали полицаи. Съставили протокол, снели обяснения. Васил Найденов бил категоричен, че въпреки неприятния инцидент, няма да отмени ангажимета си. Веднага след сблъсъка заминал с друга кола за Бургас.

 

 

„Не са ме прегледали още доктори. Трябва като пристигнем в града, живот и здраве, да отида на рентген, да ми видят краката. Болят ме – не много, но се усеща една неприятна болка“, казва изпълнителя на „Сбогом, моя любов“.

 

 

 

Лупа БГ

Катастрофи

More in Катастрофи

171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
катастрофа

Мъж е с опасност за живота, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна колата му в София / СНИМКИ

февруари 4, 2024
avtobus-blasna-zhena-trotoar-i-124

Тежка катастрофа с автобус 94 в София – блъсна жена на тротоар и дипломатическа кола / СНИМКИ

януари 16, 2024
владая

Тежка катастрофа между три коли край Владая, полицаите вадят заклещена жена

януари 14, 2024
170395177682495

Трагедия: Жена загина в Сунгурларско след удар в дърво, двете й внучета са тежко пострадали

декември 30, 2023
170360941615598

Черна Коледа: Стана ясно кое е загиналото момче в тежката катастрофа край Враца, единствено дете в семейството

декември 26, 2023