ОБЩЕСТВО

Камата реже: Перуката продаде нашето приятелство!

Камата реже: Перуката продаде нашето приятелство!

 

ичков20120507.pmvhosaumb

 

 

„Борислав Михайлов не ме е лаял или хапал. Той просто ме предаде. Продаде нашето приятелство. Все тая. Минала работа. Отначало бях гневен и го атакувах, но впоследствие затворих страницата. Неслучайно от години не съм казвал нещо срещу него или някой друг от футболния ни съюз”.

 

Думите са на легендарния Христо Стоичков, който в интервю пред „Труд” обясни какви са причините за разрива между него и бившия вече шеф на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Камата поряза жестоко бившия национален вратар след унизителната загубата на България от Англия с 0:6.

 

 

Попитан дали следи земетръсните събития в българския футбол, Модерния ляв отсече: „И да искам да не ги следя, няма шанс това да се случи. Колеги в телевизията ме питат по темата дори в ефир. Звънят ми от България – приятели, журналисти, роднини … Всеки нещо ми говори, коментира, пита как съм реагирал и накрая… Дали ще се връщам в България”, подчерта великият нападател.

 

 

 

На въпроса защо се разчуства в интервю в телевизията, в която работи, след загубата с от Англия, гарнирана с расистки скандал, Стоичков призна, че е станало спонтанно.

 

 

„Видях стадиона, на който съм преживял толкова хубави и силно емоционални моменти. Стадионът, на който с отбора на България, сме водили толкова много битки. Ние и публиката – в едно. Бяхме го превърнали в непревземаема крепост и всички имаха респект от нас.

 

А сега – какво? Знайни и незнайни по света започнаха да се гаврят с нас! Говорят за расизъм, какъвто реално няма в България. Група идиоти не прави страната ни идиотска, нали?

 

 

Затова изведнъж почувствах слабост. Три-четири пъти ми се е случвало в живота, но когато няма как да реагираш или да се противопоставиш, сълзите просто напират. И за няколко минути си като в безтегловност. Не се владееш. Няма как. Така се случи и в студиото, когато видях какво показваха”, заключи Камата.

 

Труд, Лупа БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024
original

Румен Радев поздрави „Безсмъртния полк“, шествието се проведе въпреки забраната на Терзиев / СНИМКИ

май 9, 2024
991-ratio-petyr-bochukov

Тъжна вест: На 8 май си отиде един от най-изявените български журналисти

май 9, 2024
1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024