Политика

Малък Тошко: Ако дядо ми беше жив, Бойко щеше да е най–много куриер в Спиди

Малък Тошко: Ако дядо ми беше жив, Бойко щеше да е най–много куриер в Спиди

ss

 

 

Тодор Славков днес коментира пак положението през последната една седмица в България, като припомни на всички истината, че именно Бойко Борисов е бил в основата на това Боби Михайлов да вземе стола на баща му Иван Славков в БФС.

 

Ето и какво написа внукът на Тодор Живков по темата:

 

“Следя ги с интерес как уви не могат да разделят баницата наречена БФС, гледам го онзи охраната на дядо ми, как си вкара огромен автогол с поискването на оставката на Боби Михайлов публично и за пореден път се убеждавам, че охраната може да си остане само охрана, но явно този вече се е самозабравил.

 

Помня от баща си, че именно Бойко Борисов е бил в съдружие с Михайлов като са го свалили от поста президент на БФС, за да могат двамата да си правят далаверите през футболните клубове на България. Викаха за баща ми, че пиел, че излагал България, но пък толкова години не пипаха свещената им касичка Боби Михайлов. Какво и как се счупи не знам, но знам кое лоби в УЕФА подкрепя Михайлов и знам, че на Бойко Борисов този път дните са преброени.

 

 

Няма начин скандала да не излезе от България, но той ще се обърне като бумеранг срещу този който не знае как се правят тези неща и си мисли, че държавата му е дадена, за да си прави с нея каквото си иска.

 

 

Не знам, слушам го Борисов и му се чудя сам ли се вкара в капана наречен футбол или някой от ДПС му помогна, ако не знае ще му кажа . Борислав Михайлов си е много близък с едни хора и в ДПС, така че ще има оставка, но не съм сигурен чия ще е, все пак аз само съм внука на онзи, който построи България, докато такива като този бодигардчето и онзи царя преди него буквално я разпарчетосаха и продадоха на всеки, който искаше да им даде някой милион за нещо което струваше милиарди.

 

 

 

Иначе истината е една, всички са за затвора, но уви само на мене май ми стиска да им казвам истината какво трябва им се случи, защото това е положението в България, всеки се е навел на Борисов и чака той да му го с…, абе знаете какво искам да кажа, е на някои им се с…. по бавно във времето, на други по-бързо, но на всички трябва да им е ясно, че като са се навели ще си го получат.

 

 

Иначе знаете кой и как да изберете на 27.10, ако искат наистина нещо да се промени в тази разграбена България. Тази година Тошко за кмет, а при едни предсрочни избори, може и за премиер…”

 

Източник:

bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Политика

More in Политика

итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024
нейнски

Нейнски: Очаквам репресиите в Русия да се увеличат под претекст за грижа за сигурността на гражданите

март 25, 2024