Uncategorized

Малък Тошко пита Бойко: Ти кога ще си кажеш кой те направи генерал за една нощ?!

Малък Тошко пита Бойко: Ти кога ще си кажеш кой те направи генерал за една нощ?!

ss

 

 

 

Тодор Славков и днес не пропусна да се изяви в социалната мрежа Фейсбук. Според внука на Тодор Живков вместо да се прави на много загрижен за България, е добре Бойко Борисов да седне една сутрин в студиото на БТВ и вместо да лъже колко е велик и какво е направил, направо да си каже, кой го направи генерал за една нощ и тогава нещата ще им станат ясни на всички.

 

Ето какво още написа Малък Тошко:

 

„Гледах объркания охранител на дядо ми по БТВ то тази сутрин и се сетих как едно време със същата физиономия носеше на дядо кафе и се чудеше какво и как да отговори. Другарю Живков, аз това, аз онова. Всъщност онези, които го направиха охрана на дядо ми, след това го направиха и генерал за една нощ този човек, но ще е добре да седне една сутрин в същото това студио на същата тази най-гледана телевизия и да разказва сам, че аз ако седна и го напиша ще го отрече.

 

 

Хората трябва да знаят истината, нали така каза тази сутрин Бойко Борисов и обясни, че мислел за всички в България и че държавата трябвало да се грижи за хората, еми да започва тогава да разказва, как стана генерал, как стана кмет, как стана главен секретар и защо.

 

И как точно човек забъркан в производството на контрабандни цигари в разбита фабрика край Бургас, изведнъж стана главен секретар на МВР, като преди това беше само един прост пожарникар. Чух го да казва, че апартаментгейта направо им разбил партията, добре де Бойко, излез и кажи ето аз Бойко Борисов станах генерал за една нощ, защото трябваше да седна на една маса, с едни хора и т.н.

 

После да каже каква е ролята на Ахмед Доган в живота му и да не се прави, че не е разбрал въпроса, време му е да си ходи вече, защото буквално я унищожи тази държава. Не пропусна да се похвали, че строял магистрали, ама да го питам дали изобщо се вози по тях, че аз лично вече не смея, защото не знам дали изобщо ще стигна до там накъдето съм тръгнал няма значение, дали ще мина по „Тракия“ или „Хемус“.

 

 

Дядо едно време тунела на „Витиня“ за 11 месеца го е направил, Бойко вече 4 години го ремонтира, защото от ремонта може да се краде. Така както се краде и от строителството на метрото в София, от санирането на блокове, от канализациите, пътищата и магистралите. Но понеже искам да знам, честният Борисов дали ще посмее да каже кой и как го направи генерал за една нощ, ще изчакам няколко дена преди да напиша повече, понеже както всички знаем аз съм кандидат само за поста кмет на София, не за неговият стол.

 

 

И все пак, нека хората най – накрая научат истината, защо на такива като Бойко Борисов им дадоха власт едни хора и сега буквално се чудят как да ги разкарат от тази власт.

 

 

Нищо не казвам, само обяснявам, че след като Борисов днес каза А, трябва да продължи и да каже и Б, защото не отива на един премиер на една цяла държава да седи в студиото на БТВ и в продължение на половин час с празни приказки да се опита на всички от които зависи да сервира кафе, така както го правеше едно време и при дядо ми с объркан поглед и объркана реч, започвайки винаги с другарю Живков…. иначе мнението ми за него пак си остана същото: „Бойко Борисов се е научил само да разтрива ушите на дядо ми и да носи кафенце.“

 

Източник: bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023