Русия

Путин се шегува пред пълна зала: Ще се намесим в изборите в САЩ догодина! Не казвайте на никого! ВИДЕО

Путин се шегува пред пълна зала: Ще се намесим в изборите в САЩ догодина! Не казвайте на никого! ВИДЕО

jokeshqdefault

 

 

Президентът на Русия Владимир Путин изглежда се наслаждава на продължаващата политическа буря в САЩ, като шеговито призна за плановете на Русия да се намеси в следващите президентски избори в САЩ през 2020 година, пише европейската редакция на Politico, цитирана от „Фокус“.
 

 

На въпрос дали Москва възнамерява да се намеси в изборния цикъл, Путин се наведе към микрофона на сцената и имитира шепот: „Ще ви кажа една тайна. Да, разбира се, ще го направим. Не казвайте на никого“.

 

 

 

Шегата по време на форума Руска енергийна седмица предизвика смях и аплодисменти в препълнената зала, докато държавният глава продължи да обсъжда защо вярва, че обвиненията на специалния прокурор Робърт Мълър, който стигна до заключението, че Москва е положила агресивни усилия, за да наруши президентските избори през 2016 година, не са верни.

 
„Фактът, че аз и господин Тръмп имаме добри отношения не означава, че това по някакъв начин влияе на политическата обстановка в САЩ“, заяви Путин. „Виждаме, че се опитват да използват всеки претекст, за да атакуват господин Тръмп и сега те дори се опитват да използват Украйна“.

 

 
Той настоя, че добрите му отношения с американския лидер са „изградени на доверие“ и Русия не се е намесила в изборите през 2016 година, защото е фокусирана върху собствените си проблеми.

 

 
„Имаме собствени проблеми“, каза той. „Ние инвестираме огромни ресурси за осъществяване на собствените си цели в собствената ни страна. Защо бихме се намесвали където и да е“?

 

Епицентър

Русия

More in Русия

ezgif-6-4cf25b0bf5

Путин се срещна с Емир Кустурица в Кремъл и обяви: Фашизмът е жив, използват го срещу Русия!

април 2, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Путин: Москва вече знае кой е извършителят на терористичната атака

март 25, 2024
ислам

Това 15-годишно момче спаси над 100 зрители от касапницата до Москва. „Връщах се пак и пак“

март 24, 2024
960x540

Първите показания на един от задържаните терористи: За пари – половин милион рубли

март 23, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024