Криминално

След фиаското с пирамидата – ето кой станал любовник на застреляната Станка, а за убийството подозират… ВИДЕО

След фиаското с пирамидата – ето кой станал любовник на застреляната Станка, а за убийството подозират… ВИДЕО

saprugat-ubitata-stanka-rabotel-kato-915

 

 

47-годишната Станка Марангозова, която беше застреляна в столичния квартал „Младост 1“ снощи, е заживяла със сарафа Динко Геров след фиаското с нейната финансова пирамида. 49-годишният мъж е израснал в апартамента в блок 18, пред който беше застреляна любимата му. Това разказаха пред TrafficNews съседи на двойката, която заживяла там преди 3 години.

 

 

До тогава жилището на осмия етаж се отдавало под наем от родителите на Динко, които заживяли другаде.  Съседите описват приятеля на Станка като много ведър и позитивен. За разлика от мълчаливата и необщителна Марангозова, той бил словоохтлив и разговарял с всички обитатели от входа, с които се познавал още като дете.

 

 

Именно Динко първи видял застреляната Станка в колата й пред блока. От разказите на съседите стана ясно, че мъжът е бил съсипан от случилото се. Цяла вечер плакал и не можел да намери обяснение защо приятелката му е убита.

 

 

Той нямал никакви конкретни подозрения, станало ясно при разпита му. Полицията разчита много на показанията му, за да намери някаква следа към убиеца.

 

 

 

Екипът на медията не успя да открие Динко, а в апартамента му никой не отговаряше на позвъняванията през целия следобед.

Никой от живеещите в 18 блок не подозирал, че в миналото си Станка се е занимавала с измами и дори има заведени дела срещу нея. Повечето се отнасяли със съчувствие към нея, защото разбрали, че са й открили левкемия и затова трябва да ходи на химиотерапия.

 

 

Жената винаги била облечена в скъпи и стилни дрехи. Излизала рано от апартамента и се прибирала към 17-18 часа. Избягвала контактите със съседите си, поздравявала и отминавала.

 

 

Какво още разказаха съседите на Станка Марангозова и какви са подозренията им за случилото се, вижте във видеото:

 

 

 

 

Възрастен мъж с побелели коси е сред заподозрените за убийството на Станка Марангозова, твърди Лупа БГ.

 

Съседи на убитата снощи аферистка свидетелстват, че по-рано вчера са забелязали подозрителен мъж на около 60-годишна възраст и с побелели коси да се навърта около блока, в който живее Станка. Мистериозният мъж прекарал дълго време, седейки на пейка пред блока на Марангозова. Същият мъж преди няколко месеца също бил засичан неколкократно по тъмни доби да обикаля района. Когато подозрителни комшии полюбопитсвали какво търси, мъжът с белите коси отвърнал, че си имал работа в квартала.

 

 

Основната версия, по която работи МВР е, че Станка е застреляна заради финансови подбуди, а не от бивш свой възлюбен. Ченгетата са на мнение, че убиецът е допуснал грешки, тъй като не е събрал гилзите и проектилите от изстреляните куршуми. Килърът е стрелял 3 пъти, като засега е известно, че единия от куршумите, вероятно изстреляни от пистолет „Макаров”, се е забил в главата на Станка Марангозова.

 

46-годишната бизнес дама е била болна от левкемия и се е подложила на цели 4 химиотерапии през последните години. Заради това косата й окапала и тя ходела неизменно с тюрбан или кърпа на главата. Станка Марангозова е живеела на семейни начала с приятеля си Живко в неговия апартамент в „Младост”. Тя самата не се е водила адресно регистрирана на този адрес, вероятно защото се е опасявала за своята сигурност.

 

Станка Марангозова бе застреляна в автомобила си снощи вечерта, вече има заподозрян като предполагаем извършител на убийството й

 

Марангозова бе арестувана от ДАНС през 2011 г. за финансови измами и пране на пари. Представяйки се за брокер тя успяла да прибере над 65 млн. лева от заможни познати, които й поверили да върти парите им. Както Lupa.bg съобщи по-рано, убитата е била близка до банкерката от „Уникредит” Ирина Аткова, която източи близо 4 милиона лева от сметките на футболиста Мартин Петров. Според запознати, Аткова източвала банковите сметки на своите клиенти и преносочвала парите им към сметки на Марангозова. Впоследствие парите изчезвали.

 

Трафик нюз, Лупа БГ

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024