ИНЦИДЕНТИ

Кметска щерка се оказа „кифлата“, влязла в насрещното на Попа в София с баровския си джип! СНИМКИ

Кметска щерка се оказа „кифлата“, влязла в насрещното на Попа в София с баровския си джип! СНИМКИ

кифли640_b679cd655159344bc9a69c7ab70c7f99_big

 

 

 

Кметска щерка се оказа главната героиня от екшъна във вторник вечерта в центъра на София.

 

 

Ивона Пандазиева е името на „кифлата“, както социалните мрежи я кръстиха, зад волана на скъпото возило Ауди Q7, а таткото се оказа прясно избраният кмет на село Богомилово в община Стара Загора – Димитър Пандазиев, отвял от раз своя единствен опонент на първия тур, пише Lupa.bg. 

 

 

 

 

Още снощи Ивона се оплака, че се е нагледала и наслушала на куп обиди срещу себе си. Признава вината си, но отказва да коментира случката. Първокурсничката в специалност „Мениджмънт“ в УНСС е на мнение, че нищо кой знае какво не е станало. Баща й обаче е силно притеснен от невниманието й по столичните улици. По повод съмненията, че шофьорската книжка на засуканата му щерка е купена, той отговори пред Lupa.bg, че е съвсем легална.

 

 

Нямал представа обаче защо имената на Ивона не излизат в официалния регистър на Автомобилна администрация към транспортното министерство за изпитите, които тя е карала за свидетелството. „Абсолютно легална й е книжката, взе я след като навърши 18 години. Кумът ми и кумата ми й бяха инструктури. Книжката е изкарана във фирма „Старт“ при Тодорка Петкова“, твърди новоизбраният кмет. И добавя:

 

 

„Да, виновна е, най-виновна е от всички. Но на всекиго може да се случи да не види знак и да влезе в насрещното. Не мога да разбера обаче цялата тази помия, която се изля срещу нея и цялото ни семейство“.

 

На въпрос как 19-годишната студентка се е сдобила със скъпото возило, татко й отговаря, че това всъщност била негова кола. А парите за нея били от продажбата на наследствен имот. Справка в търговските регистри показва, че новият кмет на село Богомилово има фирма с името „Мариела-17“, с капитал от 100 лева. Пандазиев намира публикуването на снимката на щерка му с обърканото движение в столицата за целенасочена атака срещу него.

 

 

„Тате, направих бела, влязох в насрещното“, казала Ивона на баща си след инцидента. „Аз съм много строг към нея, знае много добре сега, че след поста, който заемам, всички ще ме гледат под лупа“, добавя Пандазиев.

 

 

А попитан дали одобрява начина, по който щерка му се представя в социалните мрежи с публични фотоси (полуголи и в странни пози – б.р.), той с известно мълчание отвръща: „Е, тя изглежда добре. В крайна сметка какво да крие?“.

 

 

 

Лупа БГ

loading...
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tova-ne-e-milen-tsvetkov-a-moiat-sin-983

Майка на участник в меле: Това не е Милен Цветков, а моят син! СНИМКИ

април 22, 2020
big_28de

Синът на Лъчезар Иванов излезе от ареста и почна да хули полицията, отказва и показания срещу убиеца Кристиан

април 22, 2020
3a318d47702fa2fbf19619bc54ef7439

Инструктори разкриха фатална грешка с Милен Цветков след кошмарния удар

април 22, 2020
big_big_11972fa3

Нови кадри показват как отвеждат до бордюра Милен Цветков, след като е пометен от „Ауди“-то

април 21, 2020
fb_0b04d3cef9055f6f73644d767370ad1c

Какво се случва!? В цяла Европа от небето падат мъртви птици, никой не може да обясни защо! СНИМКИ

април 21, 2020
tragedia-v-sofia-maj-se-samoubi-sled-kato-go-izhvarliha-ot-speshna-pomosht-1

Трагедия в София: Мъж се самоуби, след като го изхвърлиха от Спешна помощ

април 21, 2020