ИНЦИДЕНТИ

Надзирател разкъсал дрехите на инспекторка: Не издържам! Аз съм ти началник, длъжна си да ми пуснеш!

Надзирател разкъсал дрехите на инспекторка: Не издържам! Аз съм ти началник, длъжна си да ми пуснеш!

 

a118cb00e83240fb9347e2fe9ab01e4c

 

 

Секс гуру – това бил прякорът на главния шеф на смяната под пагон в Дебелт, от 1 година бил повишен и буквално се самозабравил.

 

 

„Защо ме отхвърляш, аз съм ти началник, длъжна си да ми пуснеш. Не мога повече без теб! Не издържам! Много си красива!” – крещял в изстъпление главният надзирател Виктор Новаков и натискал сексуално в поредни дни две колежки, които са му пряко подчинени, пише Флагман.бг като се позовават на отлично информиран източник, пожелал да запази анонимност.

 

 

41-годишният мъж е дългогодишен служител на Бургаския затвор, но от 1 година е повишен като главен надзирател и по думите на негови колеги – буквално се е самозабравил. Преди време той имал и други подобни прояви, но не са били толкова шокиращи като последните.

 

 

 

Виктор Новаков директно атакувал две свои служителки – на 27 и на 25 години – младша инспекторка и инспекторка в затворническото общежитие в Дебелт. И двете насилил сексуално по един и същ начин в едно и също време с разлика от няколко дни. Преди това им изпращал sms-и, които те триели, защото се чувствали неудобно.

 

 

 

Един ден обаче нагонът му вече станал неудържим и привикал едната инспекторка в кабинета си. Тъй като той е прекият ѝ шеф, жената отишла веднага. Тогава Новаков се нахвърлил върху нея, разкъсал горната част на дрехите ѝ и я целувал бясно по врата. Тя крещяла ужасена, а той продължавал, успял дори да я целуне по устата, но видял, че е уплашена, пуснал я и започнал да вика: „Защо ме отхвърляш, аз съм ти началник, длъжна си да ми пуснеш. Не мога повече без теб! Не издържам! Много си красива!” 

 

 

Другата инспекторка Новаков нападнал в общото работно помещение, като я издебнал по време на нейно дежурство и по същия начин скочил като разгонено животно върху нея.

 

 

Първоначално срещу Новаков е подадена жалба от инспекторката, последвана от младшата й колежка. Когато вижда, че други се противопоставят на поведението на началника, оплакване срещу него подава и трета жена, но за съвсем друго нападение. Това е домакинката на общежитието, която твърди, че е заплашена с нож от главния инспектор. Хладното оръжие Виктор Новаков намерил в едно от помещенията на пандизчиите.

 

 

 

Очевидно вбесен от наличието на нож, изтърван случайно от задържан, Новаков се нахвърлил върху жената, която е около 50-годишна, хванал я, започнал да я задушава, а с другата ръка сложил ножа с острието към врата й и крещял: „Заради Вашата немарливост отговори ми сега какво щеше да стане, ако ножът го държеше затворник”. Шокираната домакинка, която няма нищо общо със служителите под пагон, буквално била ужасена. Тя събрала смелост да се оплаче, когато видяла, че насилените сексуално колежки го правят.

 

 

 

В периода, докато течало разследването срещу него, Виктор Новаков получил порицание и излязъл във внезапен отпуск за 1 седмица.  От събраните материали и доказателства по жалбите решението било категорично, че Новаков трябва да бъде дисциплинарно уволнен и отстранен от длъжност. Това обаче не се случило. Още в началото на октомври инспекторът е възстановен на поста си, но излиза в продължителен болничен. Наш източник твърди, че сред служителите в Дебелт има страх от поведението на този човек и той го е усещал.

 

 

Преди тази публикация Флагман.бг се свърза с директора на Затвора в Бургас Бранимир Мангъров. Той заяви, че проверката от страна на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ е приключила с дисциплинарно наказание, но отказа да съобщи какво е то, тъй като не било редно по правилник. Новаков бил възстановен на титулярната си длъжност като дежурен главен надзирател. Мангъров потвърди, че днес той е удължил болничния си, тъй като току-що бил разговарял с него.

 

 

 

Сред служителките в сградата за лишени от свобода Виктор Новаков е известен с прозвището „секс гуру”. Сексуалното му поведение до такава степен всява ужас у женската част на екипа, че някои от тях обмислят преместване в друг сектор, особено след завръщането на Новаков, разкриват пред Флагман.бг работещите дами под пагон.

 

 

 

Флагман.бг приканва компетентните органи да вземат съответните мерки и да проверят случая от самото му начало, тъй като такова поведение на лице на държавна служба е абсолютно непристойно и неприемливо. Според информацията на нашия източник, Новаков дори се цели по-високо и в момента се подготвя да кандидатства в конкурс за разследващ полицай в ОДМВР-Бургас, затова и прави всичко възможно да потули миналото си като служител в затвора.

 

 

loading...
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

big_8

Как преди 25 години убиха Васил Илиев – първото знаково убийство на мафиотски бос у нас

април 25, 2020
640_Madan

Бясна 20-годишна нарочно гази съпруга и свекър си! СНИМКА

април 24, 2020
640_Screenshot_2020-04-24 Нови скандални СНИМКИ на Кристиан, минути след като е ударил смъртоносно Милен Цветков

Нови скандални СНИМКИ на Кристиан минути след като е ударил смъртоносно колата на Милен Цветков

април 24, 2020
koi-e-karal-nasreshtnoto-zlopoluchnoto-452

Кой е карал в насрещното злополучното ауди, връхлетяло и счупило крак на мъж?

април 23, 2020
big_Eurozone_489x_6907f4

Гешев сравни побоя над Слави Ангелов с атентат срещу държавата! СНИМКИ

април 23, 2020
big_big_1a7b

Арестуваха нападателите на журналиста Слави Ангелов! СНИМКИ

април 23, 2020