Uncategorized

Ники Михайлов купува най-скъпата къща в България, цената й е зашеметяваща! СНИМКИ

Ники Михайлов купува най-скъпата къща в България, цената й е зашеметяваща! СНИМКИ

7b39f8938a53831eccc37ee0785a6d9b

 

 

Синът на доскоршния шеф на БФС Борислав Михайлов – Николай купува най-скъпия имот в страната, научи ексклузивно Lupa.bg.

 

Къщата в емблематичния и суперскъп квартал на София „Бояна“ се продава от началото на годината за рекордните 3,6 милиона евро и след десетки огледи от куп платежоспособни бизнесмени, политици и чужденци, вече е почти в ръцете на резервата в националния ни отбор.

 

 

 

Палатът, разположен на цели 2 декара в полите на Витоша, е изключителен със своя интериор, ландшафт и с възможностите, които предоставя за бизнес.

 

Сградата бе представена дори в един от броевете на престижното издание „Ню Йорк Таймс“, а архитектурата е многократно награждавана от различни организации.

 

По наша информация началото на преговорите за луксозния имот с Ники Михайлов е започнало в края на лятото, преди да гръмне расисткият скандал и преди татко му да загуби сладкия си пост в БФС.

 

Синът му находчиво се опитал да свали от цената, но брокерите, занимаващи се с продажбата на къщата бързо го убедили, че това е златна инвестиция в бъдещето и че предвид огромния балон в цените на недвижимите имоти в столицата, сумата е крайна.

 

Само тази част от интериора струва няколкостотин хиляди лева

 

 

Не е тайна, че вратарят от години се занимава не само с футбол, но и с недвижими имоти и покупко-продажба на автомобили като собственик на фирмата „Гранде-НМ“ ЕООД. В момента той продължава да я движи, макар в търговските регистри тя формално да се управлява от неговия ортак 24-годишния Павлин Николов. Малката Перука не крие слабостта си към кв. „Бояна“, където е и Домът на футбола.

 

През 2017 г. инспектори от Националната агенция за приходите (НАП) влязоха на проверка в неговия бар „Гранде“ в базата на БФС, което е негова собственост именно чрез тази фирма.

 

Комплексът беше открит на 17 ноември 2016 г. Базата, включваща футболни терени, многофункционална спортна зала, административна сграда и хотел, е на стойност 10 млн. евро.

 

 

Почти цялата сума – 9.5 милиона, беше отпусната по програми на УЕФА и ФИФА, а останалата част дойде от бюджета на БФС.

 

Явно втората крупна инвестиция на 31-годишния футболист след покупката на бара, пак ще е в Бояна. Този път обаче не за няколко хилядарки, а за няколко милиона.

 

 

Запознати с преговорите за палата твърдят, че парафите и за продажбата от собствениците ще бъдат положени до няколко седмици и сделката ще бъде факт преди Нова година.

 

 

Не е ясно обаче дали синът на футболната ни легенда от САЩ ’94 я води сам или ще я сключи отново чрез свои подставени лица.

 

Гледката от тази къща към планината спира дъха

 

Ако стане собственик на най-скъпата къща у нас, той ще се радва на невероятна гледка към Витоша и целодневно слънчев двор, камина с височина 2 метра, панорамна трапезария, луксозно обзаведена кухня, скрита зад плаващи панели с електронно управление на всички уреди.

 

Лупа БГ

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

роската12354ea24de79fafc94cd97745e33fa3

Радев вместо да е благодарен на Борисов се чуди как да злепоставя България пред партньорите ни

декември 12, 2019
св.спиридон3-1

Прекрасни имена черпят днес за един от великите светии и чудотворци от 4 век

декември 12, 2019
изневеряваbig_1feb

Жена разбра по уникален начин, че приятелят й изневерява в 4 часа сутринта

декември 11, 2019
sled-4-mesetsa-burna-lyubov-131

След 6 месеца бурна любов: Пловдивчани се сгодиха навръх Никулден… СНИМКИ/ВИДЕО

декември 10, 2019
1432131505

Внучката на Паша Христова – нейно копие (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

декември 10, 2019
maxresdefault

Съпругата ми прави тази торта само за 10 минути, но е толкова вкусна, че я карам да я прави всеки ден (ВИДЕО)

декември 10, 2019