Коментари

Основателка на ГЕРБ към премиера: Стига! Достатъчно сте излагал България и гражданите й

Основателка на ГЕРБ към премиера: Стига! Достатъчно сте излагал България и гражданите й

zdravkova_800
Чувствам се обидена и омерзена заради Нейно превъзходителство Херо Мустафа – посланик на САЩ в България, пише Душана Здравкова, която е сред основателите на ГЕРБ.

Уверявам Ви, силно е това чувство. Имала съм много поводи да се чувствам обидена, да понасям заради Вас обвинения, заслужено или не да зачеркнете с лека ръка най-важното в професията ми – съдебната зала!

 

Но сега се чувствам обидена и омерзена заради една друга жена – Нейно превъзходителство Херо Мустафа – посланик на САЩ в България. Човекът, който представлява свободата и демокрацията, за която и аз и много българи , в годините, през които Вие сте бил никой, сме се борили и отстоявали!

И когато станахте някой, се заблудихме от трогателните разкази и приказки като тези на Шехерезада. И носим своята вина, че повярвахме, че застанахме рамо до рамо със слугите Ви, с онези, които искаха само и единствени да са „ на хранилка‘, с посредствените и незначими като биография, изпъплили от нищото мижитурки. И ще носим тази вина докрай!

 

 

Но повярвайте – има такива, които сме истински – като биография/ с истински убити от Народен съд дядовци/, с истинска битка за демокрация и върховенство на закона, с истински интелектуален заряд, достоен да роди даже името на партията, с която така се гордеете днес!

 

 

Да, днес ние, истинските, Ви казваме – стига! Достатъчно сте излагал България, гражданите ѝ, стига уронване на достойнството и честта на една жена, дипломат, мюсюлманка, за която, ако малко имахте познания, щяхте да знаете колко дълбоко наранявате. Не е моя работа да Ви уча на протокол, да наваксвам пропуски в знанията Ви и да имам надежди, че можете да се промените.

 

 

Просто Ви казвам – стига!

 

 

Не искам да нося Вашия срам, не искам да бъда част от Вашата измислена реалност, аплодирана от също толкова фалшиви аркашки…

 

И Ви връщам капитанската лента, която ми подарихте символично преди много години, защото никога не съм била в отбора, който печели с измами и фалш и е този на слугите Ви, но с една надежда – да намерите начин да отмиете този срам от жените и гражданите на България!

 

Душана Здравкова, основателка на ГЕРБ и бивш депутат от същата партия
Фейсбук

loading...
0
Коментари

More in Коментари

хрантутимbig_129e

Хрантутим 440 000 администрация със 120 000 служебни автомобилa

декември 11, 2019
1575906078

Ай, сиктир, бе! 1300 г. НАТО ли ни пази, НАТО ли воюваше за вярата ни, за народа ни, за държавата ни?

декември 10, 2019
velislava-dareva

Ампутацията на „Под игото“

декември 9, 2019
petar-ivanov-678x381

Внасяме по 109 кила европейски боклук за всеки българин – за горене и замърсяване на въздуха

декември 9, 2019
фафа

Проф. Велислав Минеков: България върви към абсолютен национален фалит

декември 9, 2019
живковtn_20151110_152030

Заменям „Борисовата стабилност“ барабар със стабилизатора, за живковия тоталитаризъм

декември 8, 2019