Uncategorized

Още едно детенце стана звездичка! Вивиан отлетя завинаги, коварната болест я победи

Още едно детенце стана звездичка! Вивиан отлетя завинаги, коварната болест я победи

vivian-otletia-zavinagi-kovarnata-367

 

 

 

Чаровната, усмихната и прекрасна Вивиян не успя да се пребори с коварната болест рак и отлетя на небето. Тъжната новина споделиха в социалните мрежи хората, които бяха неотлъчно до момиченцето през тежките месеци на истинска борба за живот, съобщи Glas.bg

 

 

„С огромна мъка Ви съобщавам, че Виви не успя да се пребори. Малко по-рано днес почина. Лекарите направиха всичко по силите си, но така е трябвало да бъде. Не бих искала това да се превръща в сълзлив пост, под който да текат хиляди съболезнования и плачещи емотикони. По-скоро искам да Ви напомня да цените всеки ден с любимите Ви хора, защото никой не знае какво му е отредено.

 

 

Запомнете Виви такава, каквато беше – чаровна, умна и добра. Помнете всички прекрасни мигове с нея, защото тя беше тук да ни покаже какво е истинска Любов. Благодарим от сърце за подкрепата и всички дарени средства. Ще Ви помоля за разбиране – нека уважим родителите и близките в този момент. За тези, които я познаваха – ако желаете, споделете тук всички весели моменти, които сте имали с нея. Споделете снимки, писма и преживявания. Нека я изпратим с хубав спомен, вярвам, че тя би се радвала“, написаха във Facebook страницата „Бъдеще за Виви“.

 

 

 

„Имах щастието да бъда нейната учителка. Очарователна, артистична, възторжена, бунтовна, вулкан от емоции. Дух силен и несломим. Воля, каквато малко зрели хора имат. Щедро сърце. Такава ще я помним. Прощавай, мое малко детенце“, сподели мъката си учителка на Вивиян.

„Да почива в мир този слънчев ангел! Тази чутовна борба се оказа непосилна за тази нежна, тази малка порцеланова кукличка, която въпреки всичко се бореше с цялото си същество“.

 

 

Вивиян беше само на 7 години. Беше обградена от много приятели, с които обожаваше да играе. В свободното си време обичаше да рисува, да реди пъзели и да плува. Животът й беше пълноценен и красив до момента, в който се установи, че страда от невробластом в 4. стадий.

 

 

Последваха две животоспасяващи операции – една за отстраняване на тромба и втора за премахване на целия ляв бъбрек със слезката и по-голямата част от тумора. След направените изследвания се открива новообразувал се тромб, както и множество метастази в белия дроб и няколко в два абдоминални лимфни възела. Детето беше пренасочено за лечение в Детско онкологично отделение в УМБАЛ „Царица Йоанна“ – ИСУЛ.

 

 

 

През цялото това време Виви не се предаваше. Тя посрещаше всички тежки интервенции с усмивка, защото мечтата й беше да стане лекар, който спасява животи.

 

 

 

Вчера състоянието на Виви рязко се е влошило и тя е била преместена в реанимация. Преди часове малкото ангелче отлетя на небето.

Спи спокойно вечния си сън, мило дете!

 

Съболезнования на семейството.

 

 

 
Трафик нюз, Глас БГ

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

big_153a

Голям празник е днес, честваме Деня на християнското семейство! Ето какво е разрешено и какво не според традицията

ноември 21, 2019
Lora-Krumova-emigrira-v-Gartsiya-657x399

Лора Крумова емигрира в Гърция заедно със семейството си

ноември 20, 2019
комаm_a96ce21a131d50350a2efea3db7d7c3e

Мартин прекара в кома цели 12 години и разказа какво е усещал и чувал през това време (Снимки)

ноември 19, 2019
660_c1c5390edae1f55442efdf2930f3df9b

Години по-късно истината лъсна: Ето защо Лили Иванова се обиди на Драго Чая и какво ги раздели

ноември 19, 2019
1573502066_fermata_razvod

Драма! Влюбената домакиня от „Фермата“ разкри нещо страшно за мъжа си… СНИМКИ

ноември 16, 2019
pochina-shampionat-mincho-pashov-453

Тъжна вест: Внезапно почина шампионът по вдигане на тежести Минчо Пашов

ноември 16, 2019