ОБЩЕСТВО

Позор за Нов български университет! Кой, за Бога, даде диплома за висше на неграмотната Нора Недкова?

Позор за Нов български университет! Кой, за Бога, даде диплома за висше на неграмотната Нора Недкова?

photo_verybig_182245

 

 

Направо не е за вярване! Плеймейтката с най-много бисери лично производство в страната, вече официално притежава диплома за висше образование. Варненката Нора Недкова си прибра кетапа на пищна церемония на Нов български университет, организирана в чест на Деня на народните будители, пише „Уикенд“.

 

 

Мис Плеймейт 2017 може и да не е прочела нито една книга, с което се хвалеше преди години по време на участието си във „ВИП Брадър”, но пък се фръцка с документ, с който сигурно ще се гордее до края на живота си. Това е бакалавърската диплома по маркетинг, която взе преди дни от Нов български университет.

 

 

„Всеки, който си поставя ясни цели и продължава да обновява своите знания и умения, ще бъде много по-успешен от тези, които не го правят! Bинаги ще има хора, за които няма да сте достатъчно добри, но важното е да бъдете удовлетворени от самите себе си! Аз съм. Благодаря на семейството ми за подкрепата!” – с тези думи Нора се изфука в социалните мрежи, че е взела диплома. И показа снимки с нея, за да няма никакво съмнение, че макар и неграмотна, вече е висшистка.

 
Дипломирането е станало пред очите на две от най-популярните тв лица в България, които от известно време вече не са на екран, но това не намалява популярността им. Това са Миролюба Бенатова и Анна Цолова. Първата е била поканена от университета да произнесе реч пред новите висшисти.

 

 

Втората най-вероятно е била на церемонията в качеството на придружител на колежката си, с която от години са приятелки. Двете са седели една до друга в публиката. Местата им са били на втория ред, така че съвсем ясно са виждали как Нора взима своя документ за завършено висше образование. През едно място от Бенатова е била актрисата Снежина Петрова, на която университетът е връчил награда за хуманитаристика за проекта „Медея”.

 
Именно хуманитаристиката е силната страна на Нора Недкова, ако се съди по собствените ѝ думи. По време на участието си във „ВИП Брадър” преди година плеймейтката обяви: „Аз съм по хуманитарните науки”. Тези думи излязоха от устата ѝ, когато Големият брат я помоли за обясни какво работи прокурорът.

 

 

„Когато има някоя създала ситуация, прокурорът разяснява тази създала ситуация. На прост език го казвам. Не съм учила право, не съм завършила Софийския университет, но знам какво е прокурор по народен начин”, обяви тогава Нора и допълни, че е силна в хуманитаристиката.

 
Не е ясно как е отговаряла по време на изпитите в университета, за да я направят висшистка. Знае се обаче, че е получила петица на защитата на дипломната си работа, която е минала през януари. Още тогава „Уикенд” алармира колко е абсурдно персони с подобна липса на елементарна обща култура да се дипломират като висшисти. Но въпреки това няколко месеца по-късно Нора си прибра кетапа и то пред очите на сочени за светила представители на науката, журналистиката и изкуството.

 

Шоу БГ

show.bg

loading...
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

ef3c72ea5a7292b78e3b32f4564636a9

Уволнете министър Ананиев!

април 25, 2020
99c522938fc720c631fd4e2c2e1ce3ed

Фейсбук зове: 30 април – ден на гняв в памет на Милен Цветков

април 25, 2020
паритеbig_0000357159-article2

„Кредитната ваканция“ = 4-рни вноски в края на годината, не се подлъгвайте!

април 25, 2020
158313_660_370

Сводка на Щаба към 17 часа на 25 април: Ковид -19 взе нова жертва в София, броят на заразените расте

април 25, 2020
640_640_1585672305

Кеворк Кеворкян: Брифинги за паметници!

април 25, 2020
sled-15-dni-borba-zhivot-izpisaha-937

Истинско чудо се случи с това семейство от Пловдив след 15 дни борба за живот в интензивното

април 25, 2020