ОБЩЕСТВО

Позор за Нов български университет! Кой, за Бога, даде диплома за висше на неграмотната Нора Недкова?

Позор за Нов български университет! Кой, за Бога, даде диплома за висше на неграмотната Нора Недкова?

photo_verybig_182245

 

 

Направо не е за вярване! Плеймейтката с най-много бисери лично производство в страната, вече официално притежава диплома за висше образование. Варненката Нора Недкова си прибра кетапа на пищна церемония на Нов български университет, организирана в чест на Деня на народните будители, пише „Уикенд“.

 

 

Мис Плеймейт 2017 може и да не е прочела нито една книга, с което се хвалеше преди години по време на участието си във „ВИП Брадър”, но пък се фръцка с документ, с който сигурно ще се гордее до края на живота си. Това е бакалавърската диплома по маркетинг, която взе преди дни от Нов български университет.

 

 

„Всеки, който си поставя ясни цели и продължава да обновява своите знания и умения, ще бъде много по-успешен от тези, които не го правят! Bинаги ще има хора, за които няма да сте достатъчно добри, но важното е да бъдете удовлетворени от самите себе си! Аз съм. Благодаря на семейството ми за подкрепата!” – с тези думи Нора се изфука в социалните мрежи, че е взела диплома. И показа снимки с нея, за да няма никакво съмнение, че макар и неграмотна, вече е висшистка.

 
Дипломирането е станало пред очите на две от най-популярните тв лица в България, които от известно време вече не са на екран, но това не намалява популярността им. Това са Миролюба Бенатова и Анна Цолова. Първата е била поканена от университета да произнесе реч пред новите висшисти.

 

 

Втората най-вероятно е била на церемонията в качеството на придружител на колежката си, с която от години са приятелки. Двете са седели една до друга в публиката. Местата им са били на втория ред, така че съвсем ясно са виждали как Нора взима своя документ за завършено висше образование. През едно място от Бенатова е била актрисата Снежина Петрова, на която университетът е връчил награда за хуманитаристика за проекта „Медея”.

 
Именно хуманитаристиката е силната страна на Нора Недкова, ако се съди по собствените ѝ думи. По време на участието си във „ВИП Брадър” преди година плеймейтката обяви: „Аз съм по хуманитарните науки”. Тези думи излязоха от устата ѝ, когато Големият брат я помоли за обясни какво работи прокурорът.

 

 

„Когато има някоя създала ситуация, прокурорът разяснява тази създала ситуация. На прост език го казвам. Не съм учила право, не съм завършила Софийския университет, но знам какво е прокурор по народен начин”, обяви тогава Нора и допълни, че е силна в хуманитаристиката.

 
Не е ясно как е отговаряла по време на изпитите в университета, за да я направят висшистка. Знае се обаче, че е получила петица на защитата на дипломната си работа, която е минала през януари. Още тогава „Уикенд” алармира колко е абсурдно персони с подобна липса на елементарна обща култура да се дипломират като висшисти. Но въпреки това няколко месеца по-късно Нора си прибра кетапа и то пред очите на сочени за светила представители на науката, журналистиката и изкуството.

 

Шоу БГ

show.bg

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

6007bb9318fa474ea1af02a0ddce34f7

Първите преспи сняг за ЧНГ

декември 22, 2019
a504f577e6d3648855709845a2659bbb

НОИ: Военни и чиновници с най-много болнични за празниците

декември 22, 2019
640_288984

Чаровницата, която спасява от смърт с молитви

декември 22, 2019
4a3c1f4cccec9bd84a82d5ce49168452_XL

Не сте ли доволни? И през 2020 г. заплатите ще растат… а за мен парите не са всичко и не са най-важното

декември 22, 2019
нелепоbig_10a5

Трагедия! Бойлер уби млада жена в Бургаско, докато е под душа

декември 22, 2019
дарикbig_1300

Борисов: Моята работа е работа, а на другите им е празни приказки

декември 22, 2019