ОБЩЕСТВО

Грандиозен скандал в предаването на Сашо Диков! (ВИДЕО)

Грандиозен скандал в предаването на Сашо Диков! (ВИДЕО)

 

6b8e81be31b869f2658790f5305ac239

 

Грандиозен скандал се разигра в снощното издание на предаването “ЕвроДикоФ“, водено от журналиста Сашо Диков и излъчващо се по ТВ Евроком. Своеобразната разправия бе между водещия Диков и получилия право на отговор в предаването – Димитър Байрактаров.

 

 

 

Байрактаров, който също се изявява като журналист, бе поискал право на отговор в “ЕвроДикоФ“, тъй като се е почувствал засегнат от твърдение на Сашо Диков в миналото издание на предаването, че той и Николай Бареков дължат пари на ТВ Евроком.

 

 

 

ФАКТИ припомня, че преди десетина дни от телевизия Евроком решиха да спрат излъчването на предаването “Бареков и Байрактаров без цензура“, на което водещи бяха именно бившият депутат от НФСБ Димитър Байрактаров и бившият евродепутат Николай Бареков.

 

 

Впоследствие се оказа, че ТВ Евроком е била страната, която е получавала пари, за да вижда ефир въпросната продукция, а не обратното, както е по-естествено да бъде.

 

 

Правото на отговор на Байрактаров бе в рамките на 42 секунди, в които той каза следното: “Падението е пълно, 42 секунди за право на отговор, в които искам да ви кажа, че нито аз, нито Николай Бареков дължим пари на телевизия Евроком. Нито сме плащали, тъй като взаимоотношения с Евроком има продуцентът, който не е нито Бареков, нито Байрактаров. Освен това, държа да ви кажа, че с това писмо от 1 ред, което оставям на Диков, ние спрямо предаването, а седмица по-рано двамата собственика заявиха, че единият е станал коалиционен партньор в Твърдица на партиите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, а другият, че не иска да се кара с Красимир Каракачанов. Няколко пъти ни беше внушавано, че министър с името Красимир е заявил и е поискал от Евроком да назоват сумата за спирането на нашето предаване, което в крайна сметка беше спряно.“

 

 

 

Нещата обаче не приключиха дотук. Диков и Байрактаров останаха в студиото, а записът продължи още доста време след обявените 42 секунди за право на отговор. Във видеото ще видите продължителния спор относно това какво точно е казал Сашо Диков – версиите и на едната, и на другата страна. А след това и последвалото загрубяване на “играта“, в което бяха включени нападки на лична основа и цветущи квалификации.

 

 

ВИДЕО ОТ ШУМНИЯ СКАНДАЛ МЕЖДУ БАЙРАКТАРОВ И ДИКОВ / ГЛЕДАЙТЕ ОТ 1:46:45 ДО 2:01:15

Факти БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
милошев

Наш професор: Учените разработват метод за създаване на бебе от два мъжки индивида

април 16, 2024