ОБЩЕСТВО

Известна бургаска бизнесдама гази закона с джип за 300 бона… СНИМКИ

Известна бургаска бизнесдама гази закона с джип за 300 бона… СНИМКИ

63f3fa2c232b51a36c0758de0daa0b33

 

 

Ако преминавате край малкия паркинг на ул.“Васил Левски“ при кръстовището с бул.“Христо Ботев“ в Бургас, няма как да не ви направи впечатление металиково зелен Мерцедес G класа.

 

 

 

Обикновено не само ексцентричните предпочитания на собственика му, както и уникалният номер, струващ 7 хил.лева, събират погледите на бургазлии, а и паркирането на всъдехода.

 

 

 

Джипът, чиято цена е около 300 хил.лева обикновено е спрян по най-чудат начин и почти няма случай, в който да не нарушава поне един член на Закона за движение по пътищата, пишат колегите от „Флагман.бг“.

 

9933601a9f7e204170f2bfa79273c748

 

 

 

Зеленото чудо, което се превърна в нещо като градска атракция и всеки ден някой си прави селфита край него, онзи ден бе паркирано на обособените места за таксиметровите коли. В четвъртък джипът бе на това място почти през целия ден.

 

 

 

Ако не може да го репатрират, трябваше поне да напишат глоба за неправилно паркиране, тъй като това са местата за таксита, но реакция не последва.

 

 

 

 

А иначе служителите на ОП „Транспорт“ само тази есен са наложили десетки, може би стотици актове за неправилно паркиране точно на тези три места.

 

 

 

Нарушителите, които са се разсеяли или са решили съвсем съзнателно да спрат там за малко, директно са репатрирани и им коства минимум 50 лева, за да освободят автомобила си.

 

 

Зеленият джипи днес е спрян в нарушение. „Мерцедес“-ът първо бе забит в непосредствена близост до изхода на паркинга, с което го затапваше и второ – предницата му бе нагазила директно върху тротоара, което е още едно нарушение. В интерес на обективната истина, баровското возило престоя там доста по-кратко от предния път – най-много час, час и половина.

 

 

Около 12:30 часа около него по шармантен начин се появи известна бизнесдама – Евелина Йорданова, стопанисваща бутиков магазин в модерната сграда на площад „Тройката“, която се намира на метри от този паркинг.

 

 

 

Евелина е на 34 години и минава за близка дружка с враг №1 на Митьо Очите – сенчестия бизнесмен Жоро Троянеца. Има интереси в сферата на туризма, а името й изплува наскоро покрай журналистически разработки за строителството на голям супермаркет върху дюна в Слънчев бряг.

 

 

ФЛАГМАН, Лупа БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024