ИНЦИДЕНТИ

Кметска щерка се оказа „кифлата“, влязла в насрещното на Попа в София с баровския си джип! СНИМКИ

Кметска щерка се оказа „кифлата“, влязла в насрещното на Попа в София с баровския си джип! СНИМКИ

кифли640_b679cd655159344bc9a69c7ab70c7f99_big

 

 

 

Кметска щерка се оказа главната героиня от екшъна във вторник вечерта в центъра на София.

 

 

Ивона Пандазиева е името на „кифлата“, както социалните мрежи я кръстиха, зад волана на скъпото возило Ауди Q7, а таткото се оказа прясно избраният кмет на село Богомилово в община Стара Загора – Димитър Пандазиев, отвял от раз своя единствен опонент на първия тур, пише Lupa.bg. 

 

 

 

 

Още снощи Ивона се оплака, че се е нагледала и наслушала на куп обиди срещу себе си. Признава вината си, но отказва да коментира случката. Първокурсничката в специалност „Мениджмънт“ в УНСС е на мнение, че нищо кой знае какво не е станало. Баща й обаче е силно притеснен от невниманието й по столичните улици. По повод съмненията, че шофьорската книжка на засуканата му щерка е купена, той отговори пред Lupa.bg, че е съвсем легална.

 

 

Нямал представа обаче защо имената на Ивона не излизат в официалния регистър на Автомобилна администрация към транспортното министерство за изпитите, които тя е карала за свидетелството. „Абсолютно легална й е книжката, взе я след като навърши 18 години. Кумът ми и кумата ми й бяха инструктури. Книжката е изкарана във фирма „Старт“ при Тодорка Петкова“, твърди новоизбраният кмет. И добавя:

 

 

„Да, виновна е, най-виновна е от всички. Но на всекиго може да се случи да не види знак и да влезе в насрещното. Не мога да разбера обаче цялата тази помия, която се изля срещу нея и цялото ни семейство“.

 

На въпрос как 19-годишната студентка се е сдобила със скъпото возило, татко й отговаря, че това всъщност била негова кола. А парите за нея били от продажбата на наследствен имот. Справка в търговските регистри показва, че новият кмет на село Богомилово има фирма с името „Мариела-17“, с капитал от 100 лева. Пандазиев намира публикуването на снимката на щерка му с обърканото движение в столицата за целенасочена атака срещу него.

 

 

„Тате, направих бела, влязох в насрещното“, казала Ивона на баща си след инцидента. „Аз съм много строг към нея, знае много добре сега, че след поста, който заемам, всички ще ме гледат под лупа“, добавя Пандазиев.

 

 

А попитан дали одобрява начина, по който щерка му се представя в социалните мрежи с публични фотоси (полуголи и в странни пози – б.р.), той с известно мълчание отвръща: „Е, тя изглежда добре. В крайна сметка какво да крие?“.

 

 

 

Лупа БГ

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024