ОБЩЕСТВО

Машина на времето: „Кошарите“ възкръсна с още по-просташко име (снимки от откриването)

Машина на времето: „Кошарите“ възкръсна с още по-просташко име (снимки от откриването)

0c9d2ad1fb124420f1000d42ee3f3b03

 

 

Легендарната кръчма „Кошарите“, любимо сборище на мутри и чалгаджийки от 90-те години до днес, възкръсна с ново, още по-подходящо за клиентелата си и нивото си име. След като заедението бе опожарено почти до основи неотдавна и затвори за ремонт, преди дни бе открито под наименованието „Траянини кошари“, пише Лупа БГ.

 

Домакини на вечерта бяха новите собственици Ивайло и Татяна Константинови, заедно с управителя на веригата заведения Николай Наков, които посрещнаха с традиционни вкусове от малки български ферми и мандри над 150 души, които прессъобщението смело определя като „ВИП гости“. Пиарите на битовата кръчма уверено твърдят, че ресторанта показа високо ниво и в българската традиционна кухня.

 

 

Ето какво пише още в PR съобщението:

 

 

 

 

Кристина Димитрова и Агент Тенев си взимат питка със сол и чубрица

 

 

„Със селекция от мандраджийски сирена и кашкавали, шиш кебап от мляни телешки и свински мръвки от бутикови ферми, както и печени прасета и агнета, с домашен тиквеник и млечна баница, гостите се върнаха в детските си години, когато са глезени от вкусните ястия на своите баби.

 

 

 

 

Освен с богата фолклорна програма на оркестър „Траяна“, професионална танцова формация „Сая“ и на атрактивния духов оркестър от Цариброд, вечерта беше наситена с вечните хитове на Еми Стамболова, Сунай Чалъков и ромския славей със световна слава Джони Илиев. Гвоздей на вечерта бе войводата Володя Стоянов, който доказа, че има верни фенове и сред легендите на родната естрада. Неостаряващият секссимвол на попмузиката ни Кристина Димитрова стана на крака, за да заснеме с телефона си изпълненията на войводата, а носителките на титлите Мисис България – Марина Цветанова, Ана Иванова и Галина Недялкова, си направиха селфи с фолклорния певец.

 

 

Агент Иван Тенев не пропусна да издаде за всички гости засекретената информация на ухо, като свърза победната битка на цар Самуил, спрял Траяновите войски към София, с превземането на столицата от реновирания ресторант и уникалната му българска кухня“.

 

 

Машина на времето: Както преди 25 години, в „Кошарите“ пеят Еми Стамболова и Володя Стоянов

 

 

 

Сред гостите на откриването на „Траянини кошари“ е била и бившата зам.-министърка на туризма Надя Маринова, която нашумя, след като бе заснета да спи пияна в нощно заведение. Тя бе изритана от властта лично от премиера Бойко Борисов и няма данни с какво се занимава в момента. От прессъобщението на ресторанта научаваме, че е била „най-активна на дансинга“. Пак на дансинга първа е скочила новата жена на автомобилния състезател Румен Дунев – Ани, издокарана в достоен за повода тоалет с леопардов принт.

 

 

Кристина Димитрова на откриването на „Кошарите“ с уволнената за непристойно поведение зам-министърка на туризма Надя Маринова 

 

 

 

Сред „ВИП гостите“, по думите на домакините, са били още „пернишката сексбомба Аниела Милушева“ (дано да е сколасала да се изкъпе в този дефицит на вода в родния си град) и собственичката на рудник „Кремиковци“ Цвете Борисова.

 

„Кошарите“ години наред бе собственост на Коко Динев. Преди години кръчмата мина във владение на Бирмата, който обаче бе арестуван за пране на пари. Малко по-късно заведението пламна след пожар в камината и сега е дадено под наем на нови чорбаджии.

 

Автомобилният състезател Румен Дунев на откриването на „Кошарите“ с новата си жена Ани, издокарана с напълно подходяща за обстановката тоалет с леопардов принт

Мисис България 2019 Марина Цветанова заедно с носителката на титлата от 2008 г. Ана Иванова на една от централните маси. От фотоса става ясно, че напук на забраната за пушене на обществени места, в „Траянини кошари“ се дими на воля.

 

 

Лупа БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024