Политика

Менда: Не мога да си обясня тази омраза към ГЕРБ, та ние правим толкова много за народа

Менда: Не мога да си обясня тази омраза към ГЕРБ, та ние правим толкова много за народа

 

ментаааа69757_660_370

 

 

Имаше места, особено в София, вотът беше даден от омраза към ГЕРБ. Омраза, която аз не мога да си обясня“, каза днес по БНТ членът на изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова. Тя изрази учудване, че не фактите и преценката на всеки кандидат, дават повод да се отиде до урните, а омразата.

 

„За мен това не е нормално политическо поведение. Голяма част от младите хора, най-вече десни избиратели, дадоха своя глас за госпожа Манолова. Според мен омразата не е правилният водач“, допълни тя.

 

 

Стоянова все пак призна за грешки, допуснати от управляващата партия при изграждането на приоритетите. Убедена била обаче, че предстоящите промени в структурите на ГЕРБ ще водят партията в положителна посока.

 

 

„Така ще има възможност да се предаде опитът на по-младите членове на партията“, добави тя и подчерта, че не трябва да се чака да се провеждат избори, за да се направи оценка на допуснатите грешки в управлението и сега е моментът да се направят промени.

 

 

В нощта след балотажа на местните избори за промени в партията заговори и премиерът Бойко Борисов. Той обяви, че обмисля партията да не издига повече от три пъти едни и същи хора за кметове. Освен това щял да довърши започнатата чистка в партията след евроизборите.

 

 

„Не трябва да се чака да се провеждат избори, за да се направи оценка на допуснатите грешки в управлението и сега е моментът да се направят промени“, каза още Менда Стоянова.

 

Преди изборите премиерът Бойко Борисов направи промени в партията, като отстрани втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов и оттегли доверието си от кметовете в Хасково, Ямбол, Русе и още няколко места.

 

 

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024