Uncategorized

Момче празнува 4 години от сватбата си със 74-годишна: Ще те обичам до последния си дъх (Снимки)

Момче празнува 4 години от сватбата си със 74-годишна: Ще те обичам до последния си дъх (Снимки)

Image_7873771_128

 

 

Тийнейджър, който се влюби в по-възрастна с 53 години жена, празнува четвърта годишнина от сватбата си с нея. Той се врече, че ще я обича завинаги.

 

 

Алмеда и Гари Хардуик се ожениха през 2015 г., две седмици след смъртта на сина на булката.

 

 

 

Тогава Гари е на 17 години и току-що се е разделил със 77-годишната си приятелка, а Алмеда е на 71.

 

 

4 години по-късно той – 21-годишен, и тя – 74, двамата са изключително щастливи и споделят топли кадри в инстаграм, на които показват близостта си.

 

 

 

„Обещавам ти да те обичам безусловно и да те обсипвам с цялата си загриженост и отдаденост до последния си дъх“, споделя Гари навръх годишнината им от сватбата.

 

 

„Преди четири години на този ден, аз посветих сърцето и душата си на жената, която ги „краде“ отново и отново всеки ден.

 

 

 

Докато не те срещнах, не знаех, че е възможно да обичаш някого толкова силно. Преживяхме възходи и падения заедно, които винаги преодолявахме – поглеждайки назад, това само ни направи по-силни. Заради теб се будя всяка сутрин и полагам всички усилия, за да постигнем целите и мечтите си. Караш ме да се гордея с теб всеки ден. Ти си най-силната жена, която познавам. Мотивираш ме докрай. Ти си невероятно красива отвътре и отвън. Ти не само си моята жена, но и най-добър приятел. Мога да кажа, че Бог ми е дал повече от това, за което мога да мечтая“, продължава в любовното си обяснение 21-годишният.

 

 

„Благодаря ти, че преобърна живота ми и ме превърна в това, което съм сега. Толкова съм благодарен за любовта ти всеки ден. Обичам те от все сърце, г-жо Хардуик“, пише още той.

 

 

Двойката, която за първи път прави секс през първата си брачна нощ, казва, че са невероятни любовници.

 

 

„Беше прекрасно, надмина и най-смелите ми мечти. Тя наистина е жена мечта и физическата част от отношенията ни няма как да бъде по-добра“, разкрива той в интервю за Fabulous Digital.

 

 

Алмеда и Гари се ожениха на церемония за едва 200 долара, която той организира само за 6 дни. След това брачната двойка заживя в къщата на булката, където е и един от внуците й – по-голям с 3 години от нейния съпруг.

 

 

„Не съм си търсила по-млад мъж, Гари просто се появи“, пояснява Алмеда.

 

 

За първи път момчето е привлечено от по-възрастен партньор, когато е на 8 и се влюбва в учителка. За срещата си със своята настояща съпруга споделя: „Тя беше превъзходна, с искрящи сини очи“.

 

 

 

Две седмици след първата им среща, Алмеда без колебание приема предложението на тогавашния тийнейджър и казва „Да“. Шест дни по-късно двамата се вричат във вечна любов, пише The Sun.

След сватбата Гари си татуира имената им на гърдите си.

 

 

„Алмеда е толкова млада по душа, че годините не ни притесняват и не го мислим. Просто знам, че Бог отговори на молитвите ми в деня, в който я срещнах“, коментира младежът.

 

 

„Бях омъжена 43 години, но сегашният ми брак е вихър. Гари е сродната ми душа“, признава 74-годишната жена. „Винаги си правим комплименти и се целуваме. Наслаждаваме се на връзката си“.

 

Източник: 24 часа

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023