Политика

Нинова към Карадайъ: Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада

Нинова към Карадайъ: Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада

ninova_2
БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция – ГЕРБ, ОП, ДПС

„Днес Валери Симеонов е избран за зам.-председател на НС. Г-н Карадайъ грубо и недопустимо ни нападна, че ние от БСП, заедно с ГЕРБ, “олицетворяваме това недоразумение в политиката.“ По-кротко, г-н Карадайъ! БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция – ГЕРБ, ОП, ДПС“.

 

 

Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова във връзка с изказването на Мустафа Карадайь днес по случай избора на на нов заместник-председател на Народното събрание, в което той нападна и БСП.

 

 

„Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. Единия ден Борисов подхвърля нещо на едните, на другия – раздава с широки шепи на другите и всички вкупом го крепите, както беше на последните избори“, каза още Нинова.

 

 

Тя призова партиите да се разберат вътре помежду си и да не прехвърлят семейните си раздори на БСП. „Не посягайте на авторитета на БСП. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й“, добави тя.

 

 

„Казвате, че границата на търпимост е прекрачена. Покажете го. Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада. Твърдите, че за ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на държавата. Задържането на ГЕРБ се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България са ви по-важни, го покажете с действия, не с голи думи“, заяви Корнелия Нинова.

 

Фрог нюз

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024