Uncategorized

Отслабване ала Люси Иларионов уби мъжа на Ирина Папазова

Отслабване ала Люси Иларионов уби мъжа на Ирина Папазова

 

отслабванеthumb_76854_stenik_news_gallery_view

 

 

 

Неуспешна операция по поставяне на гастрален пръстен за отслабване уби мъжа на 44-годишната бизнесдамата Ирина Папазова, научи сензационно Lupa.bg от близък приятел на семейството.

 

 

52-годишният Иво Чешмеджиев издъхна преди дни от сепсис, причинен от некадърно поставен силиконов пръстен на стомаха. Интервенцията е извършена преди около 2 месеца в клиника в София. Цената на операцията е 10 000 лева.

 

 

 

Чешмеджиев от години имал проблеми с наднорменото тегло. Предприемачът, който участваше в управлението на 6 фирми с разнороден предмет на дейност, решил да опита са отслабне с метода на режисьора Люси Иларинов, който с гастрален пръстен успя да се отърве от огромния товар на свръхкилограмите. Люси смъкна близо 80 кг от теглото си през 2017 г. след операцията.

 

 

 

Ирина Папазова, първата носителка на титлата „Супермодел на България“ през 1993 г., била категорично против намесата на хирурзи, но Иво Чешмеджиев я успокоил, че всичко ще е наред. Затова се свързал с представителството на реномирана софийска клиника и уредил да му бъде поставен гастрален пръстен.

 

 

Целта му била да свали около 25 килограма. Лекарите обаче не го предупредили, че трябва да спазва специална диета в първите месеци след намесата на скалпела. Вечерта преди да бъде приет по спешност в болница бизнесменът бил на гости на свой приятел в кв. „Бояна“.

 

 

„Донесе салата и кюфтета, които правеше по негова рецепта. Каза, че се чувства много добре. През цялото време хапна половин кюфте с малко салата и изпи буквално две глътки ракия.

 

 

На следващия ден ми звънна да каже, че се е почуствал зле и са го приели в болница. Това беше последния път, когато го чух“, обясни пред Lupa.bg близкият приятел на Иво Чешмеджиев.

 

 

Докато бил на легло, мъжът на Ирина Папазова получил сепсис и издъхнал.

 

 

 

Според първоначалната информация гастралният пръстен в стомаха му буквално се пръснал и това довело до инфекция на кръвта. Така, след уж невинна игра на скалпела с цел отслабване, Ирина Папазова остана вдовица за втори път.

 

 

 

Красавицата има дете от брака й с убития през декември 1997 г. собственик на модна агенция „Интерсаунд“ Васил Папазов. След неговата смърт Ирина оглави агенцията и продължи да прави конкурсите “Мис България“, макар че на практика организатор на този конкурс е модна агенция „Визаж“, която плаща наем на „Интерсаунд“, тъй като агенцията на Ирина държи правата на конкурса. Освен това Ирина стои зад „Супермодел на България“, „Кралица на красотата“, както и няколко детски конкурса за красота.

 

 

 

През 2011 г. модната шефка ражда втория си син – Самуил, от връзката си с Иво Чешмеджиев. Двамата с бизнесмена така и не сключват брак.

 

 

„Иво беше добър човек, бохем и симпатяга, който подкрепяше Ирина във всяко нейно начинание. Смъртта му е невероятно нелепа“, потресени са приятели на двойката.

 

Лупа БГ

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023