ОБЩЕСТВО

Позор за Нов български университет! Кой, за Бога, даде диплома за висше на неграмотната Нора Недкова?

Позор за Нов български университет! Кой, за Бога, даде диплома за висше на неграмотната Нора Недкова?

photo_verybig_182245

 

 

Направо не е за вярване! Плеймейтката с най-много бисери лично производство в страната, вече официално притежава диплома за висше образование. Варненката Нора Недкова си прибра кетапа на пищна церемония на Нов български университет, организирана в чест на Деня на народните будители, пише „Уикенд“.

 

 

Мис Плеймейт 2017 може и да не е прочела нито една книга, с което се хвалеше преди години по време на участието си във „ВИП Брадър”, но пък се фръцка с документ, с който сигурно ще се гордее до края на живота си. Това е бакалавърската диплома по маркетинг, която взе преди дни от Нов български университет.

 

 

„Всеки, който си поставя ясни цели и продължава да обновява своите знания и умения, ще бъде много по-успешен от тези, които не го правят! Bинаги ще има хора, за които няма да сте достатъчно добри, но важното е да бъдете удовлетворени от самите себе си! Аз съм. Благодаря на семейството ми за подкрепата!” – с тези думи Нора се изфука в социалните мрежи, че е взела диплома. И показа снимки с нея, за да няма никакво съмнение, че макар и неграмотна, вече е висшистка.

 
Дипломирането е станало пред очите на две от най-популярните тв лица в България, които от известно време вече не са на екран, но това не намалява популярността им. Това са Миролюба Бенатова и Анна Цолова. Първата е била поканена от университета да произнесе реч пред новите висшисти.

 

 

Втората най-вероятно е била на церемонията в качеството на придружител на колежката си, с която от години са приятелки. Двете са седели една до друга в публиката. Местата им са били на втория ред, така че съвсем ясно са виждали как Нора взима своя документ за завършено висше образование. През едно място от Бенатова е била актрисата Снежина Петрова, на която университетът е връчил награда за хуманитаристика за проекта „Медея”.

 
Именно хуманитаристиката е силната страна на Нора Недкова, ако се съди по собствените ѝ думи. По време на участието си във „ВИП Брадър” преди година плеймейтката обяви: „Аз съм по хуманитарните науки”. Тези думи излязоха от устата ѝ, когато Големият брат я помоли за обясни какво работи прокурорът.

 

 

„Когато има някоя създала ситуация, прокурорът разяснява тази създала ситуация. На прост език го казвам. Не съм учила право, не съм завършила Софийския университет, но знам какво е прокурор по народен начин”, обяви тогава Нора и допълни, че е силна в хуманитаристиката.

 
Не е ясно как е отговаряла по време на изпитите в университета, за да я направят висшистка. Знае се обаче, че е получила петица на защитата на дипломната си работа, която е минала през януари. Още тогава „Уикенд” алармира колко е абсурдно персони с подобна липса на елементарна обща култура да се дипломират като висшисти. Но въпреки това няколко месеца по-късно Нора си прибра кетапа и то пред очите на сочени за светила представители на науката, журналистиката и изкуството.

 

Шоу БГ

show.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024