СВЯТ

Синът на Цеца и Аркан си купи булка за 20 000 евро… (уникални снимки)

Синът на Цеца и Аркан си купи булка за 20 000 евро… (уникални снимки)

fenomenalna-svatba-vdignaha-sinat-059

 

Синът на сръбската звезда Цеца Ражнатович – боксьорът Велко Ражнатович мина под венчило с красавицата Богдана Родич. Двамата вдигнаха пищна сватба с 500 гости, която със сигурност няма да се забрави дълго време, пише Трафик нюз.

 

 

Младоженецът изведе булката от къщата на баба й в Тител, където тя е родена. Сватбената колона тръгна от къщата на Цеца в Белград, а младоженецът бе наел специален автобус за случая, който да отведе гостите от Белград до родното място на годеницата му.

 

Най-щастливи бяха двете сестри на Богдана и сестрата на Велко – Анастасия Ражнатович.

С много музика и пищна украса бяха посрещнати всички поканени на събитието, сред които много известни личности и политици, а бъдещият свекър очакваше Велко Ражнатович, за да може младоженецът да стреля по ябълка.

Велко уцели ябълката от първия път и преди тя да падне, той произнесе думи, които оживиха спомена за покойния му баща.

Припомняме, че баща му Желко Разнатович Аркан също спазваше този стар сръбски обичай, когато се ожени за Цеца, но се оказа, че синът му има по-точен изстрел, защото Аркан удари ябълката от 6-тия път!

Както диктуват старите обичаи, Велко трябваше да откупи и бъдещата си съпруга, което направи срещу солидната сума от 20 000 евро.

Мнозина останаха изумени, като чуха колко е заделил Велко за булката си, но дали това е твърде малко или твърде много, преценете сами.

Връщайки се назад във времето, припомняме, че Аркан даде почти половин милион марки за Цеца.

Велко и Богдана сключиха църковен брак в храма „Свети Сава“, а венчавката отслужи отец Стефан Сарич, който е фамилен свещеник на Ражнатович от много години. Кумове на младото семейство станаха техни дългогодишни приятели от детството.

След като младоженците се врекоха във вечна вярност пред Бога се отправиха към хотел „Хаят“, резервиран за гала-тържеството. До там ги ескортира луксозен Ролс Ройс, който някога бил собственост на друга сръбска звезда – Драгана Миркович.

Булката бе повече от ослепителна в сватбената рокля, която Цеца Ражнатович облече преди 24 години, когато се омъжи за Желко Ражнатович Аркан.

Наложи се Богдана да преправи роклята, като за вчерашното тържество я стесни и удължи. Интересното е, че двете не са единствените, които са носели сватбената рокля. Сестрата на певицата Лидия Ококолич също се омъжи с нея на церемония преди 15 години.

Гала-тържество се състоя в хотел „Хаят“, а на самия вход имаше украса от бели цветя и балони, описващи на имената на младоженците.

 

По-късно булката заблестя в друга разкошна сватбена рокля, обсипана с около 3000 кристала. Младоженецът също смени костюма си.

Дойде време и за първия сватбен танц, за който Богдана и Велко избраха песента „Mirrors“. През това време падаха балони, а младоженците бяха обградени от димна завеса. Всичко изглеждаше като приказка! След сватбения танц последва сключване на граждански брак.

Щастливата майка Цеца блесна в златна рокля като гръцка богиня, творение на Марина Вискович, в която изглеждаше наистина феноменално.

 

 

Украсата в хотела се състоеше от множество балони в бяло и златно. Кристалната зала бе пълна с флорални мотиви, с бели свещи и светещи дървета навсякъде по масите. Всяка дама получи по една бяла роза, като благодарствена бележка от Велко и Богдана, че са заедно с тях в най-красивия ден от живота им.

 

 

 

Цеца не се интересуваше от парите и избра богато меню за всички гости. То включваше риба, азиатски зеленчуци, различни месни специалитети от говеждо, пилешко и свинско месо. Освен това, бе сервирана селекция от различни салати, сирена и сушени меса.  Имаше и изобилие от сладки изкушения, сред които шоколадов фонтан, пресни плодове и пет различни вида торти. Разбира се, всичко това гостите консумираха с най-висококачествените напитки от шампанско и вино до спиртни напитки.

 

 

За финал, Богдана облече трета сватбена рокля и заедно със съпруга й Велко разрязоха 6-етажна торта, а след това последва веселие, изпълнено с много музика, лайв изпълнения от различни певци и танци до сутринта.

 

 

Снимки: Alo.rs, Hellomagazinsrbija, Instagram

 

Трафик нюз

СВЯТ

More in СВЯТ

djames-rubin

САЩ: Украйна да разкрие тежката истина за ситуацията на фронта, дори да не е в интерес на Зеленски

март 28, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
дъглас

Дъглас Макгрегър: ЦРУ и МИ6 са участвали в подготовката на терористичната атака в „Крокус“

март 27, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
кулебаphp4gc0ib_559x345

Кулеба си изпусна нервите: Безсилни сме пред модернизираните руски ФАБ, дайте ни проклетите Patriot!

март 26, 2024