ИНЦИДЕНТИ

Аутопсия разкри доста нелепа причина за смъртта на младия ММА боец Христо от с. Росен

Аутопсия разкри доста нелепа причина за смъртта на младия ММА боец Христо от с. Росен

157521266075612

 

Роднини укриха приятелката му Добринка, твърдят, че днес не е на училище, а е постъпила в болница

 

 

Преди минути приключи аутопсията на 23-годишния Христо Асенов от созополското село Росен, чието тяло бе намерено вчера около 9 ч. сутринта край приток на местната река. Резултатите след огледа и анализа на вътрешности от тялото сочат, че няма следи от насилие.

 

 

 

Както Флагман.БГ съобщи момчето бе в неизвестност от нощта в петък срещу събота, а в съботната вечер то бе обявено за издирване. В неделя сутринта униформени полицаи отцепиха голям периметър около мястото, където бе намерено тялото, но не намериха доказателства за присъствие на друг човек, който би могъл да е причина за смъртта.

 

 

Лекарите са категорични, че става въпрос за удавяне, но случаят е толкова нелеп, че нормалното съзнание трудно може да го приеме.

При обявената акция за издирване на младежа беше претърсен голям район около къщата на чичо му Ангел, където последно е бил видян. Най-сетне Христо бе намерен паднал по лице в локва с дълбочина не по-голяма от 50 см. Предната нощ бе валяло дъжд и мястото, по което той се е движел в тъмното е било силно разкаляно и тук-таме са се образували локви. По принцип това е един от притоците на река Росенска, но „приток“ е силно казано“, каза кметът на селото Иван Динев.

 

 

Човекът, който управлява созополското село вече три мандата много добре познава населението. В селото живеят доста роми, повечето от които обаче работят в чужбина, децата им са образовани, печелят добре, за да изхранват доволно семействата си.

 

 

Репортер на Флагман.БГ завари пред кметството чичото на Христо – Ангел Асенов – с кръст в ръка, помагайки за изнасянето на празен ковчег от сградата, с който да бъде пренесен трупа от бургаската морга за утрешното погребение.

 

 

 

„Не ме питайте нищо – не съм ял, не съм спал от събота сутринта, не знам на кой свят съм и нямам обяснение за случилото се. Чакам брат ми и майката на Христо тази вечер да си дойдат, за да го погребем“, каза Ангел Асенов.

 

 

Двете къщи – на Христо и на чичо му – се намират в общ парцел, една до друга и през оградата има врата. Христо е бил на гости на чичо си до късно вечерта. Същият ден се е прибрал от Чехия, където живеели по-големият му брат и родителите му. Засега не е ясно дали преди гостуването си при чичото Христо се е срещал със своята приятелка Добринка и в каква компания са изяснявали отношенията си.

 

 

В късния следобед вчера 19-годишната ученичка от созополската гимназия написа във Фейсбук колко много съжалява за думите, които му е казала преди да се случи нещастието.

 

 

 

Днес репортерски екип опита да разговаря с Добринка, но роднините й не позволиха достъп до нея. Казаха само, че тази сутрин не е отишла на училище, защото се наложило баща й да я заведе в УМБАЛ „Бургас“ – оплаквала се от болки в крака.

 

 

 

Едно е сигурно – добре тренираният младеж, който се е занимавал със смесени бойни изкуства е издъхнал нелепо, доста далеч от дома си. Въпреки твърденията на чичото, че са употребили твърде малко алкохол, поради което било невъзможно да е дезориентиран, Флагман.БГ разполага с данни, че това не е вярно.

 

 

Взети са проби, които ще бъдат изследвани също за наркотици и анаболи.
 

Флагман

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

razbiha-narkogrupa-sofiia-sred-410

Софийски полицаи разнасят дрога с патрулка, спипаха ги с още шестима съучастници

декември 2, 2019
елеонораbig_big_31_63d61ef

Ето я Елеонора от Варна, която закла баща си! Издържала се от пенсията му, иска да я пуснат за да…

декември 2, 2019
big_31_6

Марковски за банкерката: Едва ли се е влюбила така, че да открадне 1 млн. Може да лежи 6 г. и после да си ги харчи

декември 2, 2019
157521266075612

Тежки думи чул Христо от любимата си преди да тръгне към смъртта, дебнеща го от тресавището на с. Росен

декември 1, 2019
157520594883746

Неописуема трагедия в Бургас! Младата Кремена трябваше да види сина си абитуриент, но избра…

декември 1, 2019
733b319d529e9d1609b536d734c9b6fb

Бербатов в лют скандал със съседи заради паркиране

декември 1, 2019