ИНЦИДЕНТИ

Бербатов в лют скандал със съседи заради паркиране

Бербатов в лют скандал със съседи заради паркиране

733b319d529e9d1609b536d734c9b6fb

 

 

Един от най-добрите български футболисти Димитър Бербатов е в лют скандал с живеещите на баровската улица „Оборище“ в София, твърди вестник Галерия.

 

 

Причината е, че нападателят редовно паркира лъскавото си Бентли на паркомясто пред кооперация, като по този начин запушва автомобила на живеещ в блока. Заради рецидивната проява на футболиста обитателите на кооперацията непрекъснато влизали в словесни разправии с него. Той изслушвал невъзмутимо тирадите им и отричал да е направил нарушение. Напротив. Продължавал да паркира бентлито си на същото място.

 

 

Той не се стреснал дори от заплахата на хората, че ще надраскат скъпата кола. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед високомерно се усмихвал, осъзнавайки, че хората не са простаци да постъпят така, пък и достатъчно много го уважават заради спортните му успехи.

 

 

 

Живеещите в кооперацията са изумени от поведението му, защото, макар да няма работен ангажимент в момента, най-вероятно разполага с достатъчно пари, за да си плати за зелена зона, вместо да нарушава правилата за паркиране. Най-вероятно той спира на улицата, за да държи под око колата си, тъй като прекарва почти целия си ден в близко заведение. То се намира в непосредствена близост до офиса на фондацията му, която е на съседната улица.

 

 

 

Бербатов стоял с часове в заведението и редовно си поръчвал фюжън таратор, обогатен с традициите на италианското изкуство. Когато му ставало скучно, започвал да мачка салфетки и да пълни с тях празните пластмасови бутилки от вода. Живеещите на Оборище забелязват, че Бербатов е почти по цял ден в центъра на София, но напоследък не са го засичали в компанията на жена му Елена. Според негови близки, отношенията им напоследък са напрегнати, а хубавата Елена, основателно или не, изпитвала ревност към съпруга си.

 

 

 

Любопитното е, че точно срещу любимото заведение на Бербатов живее Славена Вътова, с която понякога голмайсторът сяда да обмени мисли за живота, спорта и изкуството, пише Галерия.

 

Факти БГ

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

cb813bae890

Мрежата настръхна: Какво прави този варненец с малкото си дете в София! СНИМКИ

ноември 30, 2019
917624

Психолог с горещи разкрития за аферата с влюбената банкерка, описа от какво е имала нужда…

ноември 30, 2019
big_631

Вижте дома на виртуалния любовник, завъртял главата на банкерката Невена… СНИМКИ

ноември 29, 2019
big_11e2

Проговори любовникът на варненската банкерка: Получих само 15 000 лв.

ноември 29, 2019
stana-iasno-koi-e-virtualniiat-969

Първи СНИМКИ на виртуалния любовник на банкерката Невена, задигнала 1 милион лева

ноември 29, 2019
phpfrmekf_800x

Терор: Пациент бие и души лекари в Окръжна болница „Св. Анна“ – София, заканва се да…

ноември 29, 2019