ИНЦИДЕНТИ

Бербатов в лют скандал със съседи заради паркиране

Бербатов в лют скандал със съседи заради паркиране

733b319d529e9d1609b536d734c9b6fb

 

 

Един от най-добрите български футболисти Димитър Бербатов е в лют скандал с живеещите на баровската улица „Оборище“ в София, твърди вестник Галерия.

 

 

Причината е, че нападателят редовно паркира лъскавото си Бентли на паркомясто пред кооперация, като по този начин запушва автомобила на живеещ в блока. Заради рецидивната проява на футболиста обитателите на кооперацията непрекъснато влизали в словесни разправии с него. Той изслушвал невъзмутимо тирадите им и отричал да е направил нарушение. Напротив. Продължавал да паркира бентлито си на същото място.

 

 

Той не се стреснал дори от заплахата на хората, че ще надраскат скъпата кола. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед високомерно се усмихвал, осъзнавайки, че хората не са простаци да постъпят така, пък и достатъчно много го уважават заради спортните му успехи.

 

 

 

Живеещите в кооперацията са изумени от поведението му, защото, макар да няма работен ангажимент в момента, най-вероятно разполага с достатъчно пари, за да си плати за зелена зона, вместо да нарушава правилата за паркиране. Най-вероятно той спира на улицата, за да държи под око колата си, тъй като прекарва почти целия си ден в близко заведение. То се намира в непосредствена близост до офиса на фондацията му, която е на съседната улица.

 

 

 

Бербатов стоял с часове в заведението и редовно си поръчвал фюжън таратор, обогатен с традициите на италианското изкуство. Когато му ставало скучно, започвал да мачка салфетки и да пълни с тях празните пластмасови бутилки от вода. Живеещите на Оборище забелязват, че Бербатов е почти по цял ден в центъра на София, но напоследък не са го засичали в компанията на жена му Елена. Според негови близки, отношенията им напоследък са напрегнати, а хубавата Елена, основателно или не, изпитвала ревност към съпруга си.

 

 

 

Любопитното е, че точно срещу любимото заведение на Бербатов живее Славена Вътова, с която понякога голмайсторът сяда да обмени мисли за живота, спорта и изкуството, пише Галерия.

 

Факти БГ

loading...
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

zhena-nahalta-legloto-bivshiia-si-878

Жена нахълта в леглото на бившия си, нападна го и накрая завърши в пловдивски арест

ноември 8, 2020
big_3b02

Изчезналата Теодора Бахлова в Бургас изпитвала панически ужас от втората вълна на Ковид 19

ноември 3, 2020
79c5142be0385a6b93328f6a6fe75f6c

Виена под прицел – 6 атаки на снайперисти в центъра (ВИДЕО+СНИМКИ)

ноември 2, 2020
big_000000000e05

Тотомилионерът от Покровник е направил опит за самоубийство

ноември 2, 2020
276e910c8f294bad8d2d310355a7d81c

Русенецът Величко, който оцеля след взрив в дома си, скочи от 4-тия етаж на УМБАЛ „Медика“

ноември 1, 2020
ujasavashti-razkritia-za-smartta-na-tarnovskia-krupen-biznesmen--1

Появиха се ужасяващи разкрития за смъртта на търновския крупен бизнесмен

октомври 31, 2020