Uncategorized

Бременната жена е озадачена, когато кучето не спира да лае. Тя не осъзнава, че то се опитва да я спаси

Бременната жена е озадачена, когато кучето не спира да лае. Тя не осъзнава, че то се опитва да я спаси

менна5sAsdWa-795x530

 

 

Кучетата са наистина невероятни същества – те са способни на неща, които хората никога не биха могли да постигнат. Кучетата могат да помиришат вътрешността на човешкото тяло, което означава, че те знаят кога собствениците им са болни.

Те дори са способни да помиришат рак.
Няма ограничения за това, което тези същества могат да направят за любимите си другари.

 

 

Едно куче доказа своята любов към своя собственик по невероятен начин: използва това невероятно шесто чувство, за да спаси живота на стопанката си. Кучето следваше собственичкатаси навсякъде – нищо не можеше да успокои този домашен любимец. Кеаола е американска Акита, която живее със собствениците си в Донкастър, Южен Йоркшир. Рики и Алана Бътлър се грижат добре за нея и я третират като част от семейството. Наскоро Кеола научи, че семейството й става все по-голямо: собственичката й е бременна. Кеола е развълнувана за бебето, но не можеше да се отърси от чувството, че нещо не е наред.

 

 

С напредването на бременността на Алана, тя забелязала болка в долната част на гърба си. Тя посети и обсъди състоянието с лекаря си, но той го описва като странични ефекти от бременността. Алана се завърна вкъщи, вярвайки, че проблемът е нарастваща болка от развиващото се дете.

Алана може да е била убедена, но Кеола знаеше по-добре. Можеше да помирише нещо нередно в тялото на собственика си. Алана забеляза, че кучето й се държи странно, но нямаше представа какво означава това.

 

„Когато лекарите ме изпратиха вкъщи и казаха, че няма нищо сериозно, тя просто ме гледаше толкова внимателно, че наистина ме уплаши“, обясни Алана на Меркурий Прес. „Направих снимка на нея, публикувах я във Фейсбук и направих шега за филма“ Хачи „, където кучето прави точно това и изведнъж приятелите ми започнаха да казват, че трябва да приемам поведението й сериозно.

 

С течение на времето, кучето става все по-непоносимо. Рики и Алана определено забелязват, че се опитва да им каже нещо. – Никой не разбра колко съм болна всъщност – но Кеола го направи. Тя започна да се притиска към мен и да и плаче. Никога няма да разбера защо внезапно започна да прави това.

 

 

За щастие Алана не пренебрегна предупредителните знаци на кучето си. Тя се върна в болницата, където незабавно я приеха в интензивно отделение. Това, което откриха лекарите, беше шокиращо: Алана е била само на няколко крачки от смъртта.

Бъдещата майка има двойна бъбречна инфекция, заради която е имала болки в гърба си. За да станат нещата по-лоши, Алана има рядък вид инфекция.
„Тъй като тя е била нелекувана толкова дълго, това беше един от най-лошите случаи, които лекарите някога са виждали“, описва  ужасяващия си опит във Фейсбук.
„В допълнение към това имах антибиотично устойчива инфекция, която е изключително рядка. Лекарите ми казаха, че ако бях останала повече, щях да умра, вероятно синът ми също.“
Кеола предотврати смъртта на стопанката си. Благодарение на лоялността на това кученце, Алана успя да мине бременността си в добро здраве.

 

Той дори имаше ангел-пазител: Кеола.

Алхана роди здраво момче на име Линкълн и той и Kеола сега са най-добри приятели.

Това очарователно куче има толкова много любов в сърцето си. Това е домашен любимец, който обича своя собственик толкова много, че е успя да спаси живота му.

 

vijti

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

big_000000

Още тази нощ започват валежите от сняг у нас, а температурите ще са минусови

декември 2, 2019
млякотоab77413cb3b44ffb9d06387ba35fbe2c

Знаехте ли това: Защо не бива да изливаме течността над киселото мляко?

декември 1, 2019
кали640_b579d64835b8e9b39af809a331231ed9_big

Гръм в поп фолка! Бившият на Кали я срина със земята

декември 1, 2019
78a4a2d68aee3b48d4e94465d32f5168

Мощна молитва към Богородица Скоропослушница, която чува всички молби в трудни моменти

декември 1, 2019
big_32_1bcd

Скръбна вест: Почина бившият зам.-председател на парламента проф. Любен Корнезов

ноември 30, 2019
0f6e60de0d80d3c288e13def8259e9c2 (1)

Какво ще се случи на всяка зодия в годината на металния плъх?

ноември 30, 2019