СВЯТ

Богаташ заведе ослепителна блондинка в хотел, но се оказа… (СНИМКИ)

Богаташ заведе ослепителна блондинка в хотел, но се оказа… (СНИМКИ)

алина1574903194-2

 

 

 

Полицията в Москва прави всичко по силите си, за да разреши необичаен заплетен случай, който разследващите на шега са нарекли „дамата с изненадите“. Трансджендър мъж е обвинен в това, че е ограбил ухажора си, който пък нямал ни най-малка представа за неговата полова идентичност.

 

 

Ослепителната блондинка, за каквато се представя сега, е взела от него внушителна сума, докато двамата били заедно в петзвезден хотел. Потърпевшият е син на известен руски учен. Фуад, който е син на геолог, решил да се усамоти в приятна, женска компания.

 

 

 

Той поканил със себе си своя позната, която срещнал в интернет – красивата Алина Глебова. Двамата водили кореспонденция в социалните мрежи повече от три години, дори веднъж излезли и на кафе.

 

Богаташ заведе ослепителна блондинка в хотел, но... (СНИМКИ)

 

 

След приятно прекарана вечер в скъп ресторант красавицата се съгласила да отиде с него в супер луксозен хотел. Но там, както по-късно разказал самият Фуад на полицаите, го очаквала изненада.

 

 

 

„Започнахме да се целуваме, да се натискаме, в един момент тя тръгна да си сваля дрехите и ми призна, че преди е била… мъж. Предложи ми все пак да правим секс, за който да ѝ платя, аз отказах“, разказва измаменият любовник.

 

 

 

Той твърди, че е решил все пак да остане с нея в хотелската стая, но спал на дивана. На сутринта дори пили кафе, тя му казала, че отива на спа-процедури и взела със себе си електронния ключ от стаята. Усетил нещо нередно, мъжът проверил дрехите си и разбрал, че му липсва голяма сума пари. Той позвънил веднага на рецепцията и казал да хванат крадлата, но тя вече била избягала с такси.

 

 

 

Полицаите успели да открият въпросната Алина – 31-годишна жена, която преди смяната на пола се казвала Сергей. Пред тях, обаче, се оправдала, че не е крала пари и твърдяла, че Фуад я обвинил, защото ѝ се разсърдил. Предстои двамата да бъдат изправени пред детектор на лъжата.

 

Факти БГ

СВЯТ

More in СВЯТ

Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
дъглас

Дъглас Макгрегър: ЦРУ и МИ6 са участвали в подготовката на терористичната атака в „Крокус“

март 27, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
кулебаphp4gc0ib_559x345

Кулеба си изпусна нервите: Безсилни сме пред модернизираните руски ФАБ, дайте ни проклетите Patriot!

март 26, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Путин: Москва вече знае кой е извършителят на терористичната атака

март 25, 2024