Uncategorized

Бременната жена е озадачена, когато кучето не спира да лае. Тя не осъзнава, че то се опитва да я спаси

Бременната жена е озадачена, когато кучето не спира да лае. Тя не осъзнава, че то се опитва да я спаси

менна5sAsdWa-795x530

 

 

Кучетата са наистина невероятни същества – те са способни на неща, които хората никога не биха могли да постигнат. Кучетата могат да помиришат вътрешността на човешкото тяло, което означава, че те знаят кога собствениците им са болни.

Те дори са способни да помиришат рак.
Няма ограничения за това, което тези същества могат да направят за любимите си другари.

 

 

Едно куче доказа своята любов към своя собственик по невероятен начин: използва това невероятно шесто чувство, за да спаси живота на стопанката си. Кучето следваше собственичкатаси навсякъде – нищо не можеше да успокои този домашен любимец. Кеаола е американска Акита, която живее със собствениците си в Донкастър, Южен Йоркшир. Рики и Алана Бътлър се грижат добре за нея и я третират като част от семейството. Наскоро Кеола научи, че семейството й става все по-голямо: собственичката й е бременна. Кеола е развълнувана за бебето, но не можеше да се отърси от чувството, че нещо не е наред.

 

 

С напредването на бременността на Алана, тя забелязала болка в долната част на гърба си. Тя посети и обсъди състоянието с лекаря си, но той го описва като странични ефекти от бременността. Алана се завърна вкъщи, вярвайки, че проблемът е нарастваща болка от развиващото се дете.

Алана може да е била убедена, но Кеола знаеше по-добре. Можеше да помирише нещо нередно в тялото на собственика си. Алана забеляза, че кучето й се държи странно, но нямаше представа какво означава това.

 

„Когато лекарите ме изпратиха вкъщи и казаха, че няма нищо сериозно, тя просто ме гледаше толкова внимателно, че наистина ме уплаши“, обясни Алана на Меркурий Прес. „Направих снимка на нея, публикувах я във Фейсбук и направих шега за филма“ Хачи „, където кучето прави точно това и изведнъж приятелите ми започнаха да казват, че трябва да приемам поведението й сериозно.

 

С течение на времето, кучето става все по-непоносимо. Рики и Алана определено забелязват, че се опитва да им каже нещо. – Никой не разбра колко съм болна всъщност – но Кеола го направи. Тя започна да се притиска към мен и да и плаче. Никога няма да разбера защо внезапно започна да прави това.

 

 

За щастие Алана не пренебрегна предупредителните знаци на кучето си. Тя се върна в болницата, където незабавно я приеха в интензивно отделение. Това, което откриха лекарите, беше шокиращо: Алана е била само на няколко крачки от смъртта.

Бъдещата майка има двойна бъбречна инфекция, заради която е имала болки в гърба си. За да станат нещата по-лоши, Алана има рядък вид инфекция.
„Тъй като тя е била нелекувана толкова дълго, това беше един от най-лошите случаи, които лекарите някога са виждали“, описва  ужасяващия си опит във Фейсбук.
„В допълнение към това имах антибиотично устойчива инфекция, която е изключително рядка. Лекарите ми казаха, че ако бях останала повече, щях да умра, вероятно синът ми също.“
Кеола предотврати смъртта на стопанката си. Благодарение на лоялността на това кученце, Алана успя да мине бременността си в добро здраве.

 

Той дори имаше ангел-пазител: Кеола.

Алхана роди здраво момче на име Линкълн и той и Kеола сега са най-добри приятели.

Това очарователно куче има толкова много любов в сърцето си. Това е домашен любимец, който обича своя собственик толкова много, че е успя да спаси живота му.

 

vijti

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023