ЗАБАВНО

Българин направи голяма простотия във френска тоалетна… СНИМКИ

Българин направи голяма простотия във френска тоалетна… СНИМКИ

48a66a3dca85f9b591644016886dd56c

 

 

Бай ви Ганя е жив и обикаля Европата в 21-и век! Въпреки че границите ни са отворени за света вече от 30 години, българите са неспособни да се справят дори с най-елементарните, битови нужди в цивилизования свят. Точно това се случва с туриста Цветан Костадинов, който едва не загива във… френски обществен клозет.

 

 

 

Във фейсбук многострадалният нашенец разказва за едно от най-срамните си преживявания, докато е пътувал по света. Цветан признава, че случката е твърде срамна, но се решава да я сподели и с други български пътешественици, за да не изпаднат и те като него в неудобна ситуация.

 

 

„В Европа има много тоалетни по улиците и те работят така – след като човек свърши цялата си работа и напусне кабината, сензорите на пода автоматично определят, че в кабината няма човек. И дезинфекцията започва – тоалетната се напръсква с разтвор, който унищожава всички микроби, след което кабината се изсушава отвътре с горещ въздух. След всички тези процедури тя отново е готова за посетители“, разказва Костадинов. – „Помислих, че това е мивка за хора с отклонения, но после разбрах защо е такава идиотска“.

 

В своя пост българинът разкрива, че дори не е имал никаква представа за особеностите на самопочистването на тоалетните, в случай – във Франция, където отишъл със семейството си.

 

 

Затова решил да свърши цялата си работа, седнал на крака на ръба на тоалетната.

 

 

 

От своя страна устройствата в тоалетни отчели, че няма никой вътре и следвайки роботизираната  логика – няма крака на пода, няма човек – започнал и процесът на децинфекция, като преди това врата се заключила автоматично.

 

Българинът разказва по особено комичен начин, че не очаквал такъв развой на нещата и веднага скочил обратно на пода, но по този начин счупил тоалетната система, поради което вратата се заключила плътно.

 

 

В резултат на това измитият и изсъхнал турист получил спешни услуги от тоалетната, тъй като самият той не можел да отвори заключената врата отвътре.

 

Блиц, Лупа БГ

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023