Uncategorized

Годишен хороскоп за 2020

Годишен хороскоп за 2020

 

big_3

 

2020 ще e годината, през която всяка една зодия ще има възможността за ново начало, но не само в личен план, но и във финансов.

За някои на преден план ще са забавленията, удоволствията или хобитата, докато други ще се концентрират върху творчеството, амбициите си или върху създаването на нови контакти и големи проекти.

Годината 2020 е много важна за астрологията, защото тя бележи началото на нов период – съчетанието между Юпитер и Сатурн, започващо нов 20-годишен цикъл. Той има голямо влияние върху всички водни знаци.

Ако искате да разберете какво може да очаквате през 2020-та година, прочетете своя хороскоп:

 

Овенът е огнен знак, ръководен от Марс.

Хороскопът за 2020 предвижда, че тази година ще бъде изпълнена с успехи в личен и в професионален план. Тя ще е далеч по-динамична.

Любов и връзки

През последните няколко години сте имали проблеми във връзките си, но през 2020 ще има възможност да създадете нови, които ще бъдат много по-здрави и щастливи. Изживените семейни и любовни проблеми ще ви послужат като урок през тази година, особено преди лятото.

Необвързаните имат шанс да се влюбят, а това да се окаже не просто флирт, а сериозна връзка. Възможно е да е с непознат или с някой познат. Внимавайте в края на лятото или началото на есента.

Кариера

В началото на 2020-та година ще бъдете по-настоятелни. Ще опитате да бъдете по-честни на работното си място, но не се притеснявайте, ако не се получи. Взаимоотношенията ви с колегите е възможно да се влошат. Може да не им хареса това, че сте завистливи, и да се отдалечат от вас. През предстоящата година, работните ви умения ще бъдат тествани.

Финанси

През 2020 ще имате нужда от по-голяма финансова сигурност. Ще бъдете по-оправни и ще се научите как да харчите и спестявате. Към края на годината ще осъзнаете колко лесно спестявате пари и ще имате възможност за добри инвестиции. Още през декември е възможно да започнете да възвръщате инвестициите си и да привличате все повече пари. Внимавайте през февруари.

Възможно е да имате и спорове в семейството, свързани с имоти.

Месеците, през които трябва да внимавате са февруари и тези към края на годината.

Здраве

Още в началото на 2020 ще сте изпълнени с енергия. За съжаление, ще се чувствате изтощени относно някои аспекти от живота ви. Ще се радвате на добро здраве в края на летните месеци и в началото на есента. Макар и да не обръщате особено внимание на здравето си и на това как се храните, трябва да го промените. Обръщайте внимание на тези неща!

 

Телецът е земен знак, управляван от Венера.

2020 ще е една ползотворна година. Положените усилия ще доведат до видими резултати.

Любов и връзки

През 2020-та година връзката ви ще се задълбочи, а това няма как да не ви зарадва. Това ще повиши и самочувствието ви. Когато връзката премине на нов етап, може да получите и предложение за брак.

Ако не сте открили сродната си душа, може би сега е моментът.

Кариера

По време на Лунното затъмнение през пролетта е възможно да срещнете някои затруднения в професионален план. През този период ще имате шанс за промяна не само на ежедневието ви. Не се борете с нея. Ще видите, че имате повече енергия и успехи, отколкото в предишни години.

Финанси

През 2020 година, финансите ви могат да се повишат значително. Ще имате финансова сигурност. Ако сте организирани и дисциплинирани, ще успеете да намалите задълженията си. Ще имате шанс и да спестявате.

Здраве

През 2020 г. ще ви е по-лесно да водите здравословен начин на живот. Започнете през пролетта. Това ще ви даде възможност да се възстановите от предишни боледувания или травми. Поддържането на желаното тегло ще бъде голямо предизвикателство тази година, но чуждата помощ ще ви помогне да успеете.

 

Близнаците са въздушен знак, ръководен от Венера.

През 2020 ще се развивате. Това е годината, през която трябва да използвате влиянието си, за да постигнете целите, които сте си поставили. Обърнете внимание на този факт, защото така ще превърнете и най-съкровените си мечти в реалност.

Любов и връзки

Проблемите от последните години ще намалеят и ще останат в миналото.

През пролетта ще започнете плавно да създавате нови приятелства и ще се сближите с хората около вас.

През лятото отново ще се влюбите в човек, който може да е и по-възрастен от вас. Сбогувайте се с миналото и приветствайте новото начало!

Кариера

Макар и през последните години да не сте предприемали важни стъпки, е време за промяна.

Още през лятото ще усетите нуждата от това да покажете своите възможности. Към края на годината ще започнете нова работа или нови проекти, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Може да сте имали конфликти на работното място през изминалата година, но това ще приключи с идването на 2020.

Финанси

2020 ще дойде с определена финансова независимост.

През ноември напредъкът, който сте постигнали, ще ви върне загубени пари и ще ви донесе допълнителни приходи. Всичко това ще е в резултат на по-пълноценната ви работа, която сте свършили.

Здраве

През 2020 може да се претоварвате по-лесно, но и ще се възстановявате по-бързо. Важно е да откриете правилния баланс.

Не забравяйте да си правите необходимите медицински прегледи. В случай, че ви открият проблем, трябва веднага да започнете диети и тренировки. Тези усилия ще ви се отплатят още през 2021 година, защото ще започнете нов живот.

 

Ракът е воден знак, ръководен от Меркурий.

Любов и връзки

В началото на 2020-та година е възможно да се появят сериозни проблеми във връзката ви, но ще е за кратко, за около месец.

За вас любовта и романтиката са много важни. Те ще бъдат и на фокус през тази година. Бракът и децата също. Семейните ви взаимоотношения ще се разнообразят, а това ще окаже положително влияние и върху работата ви.

Кариера

През 2020 ще бъдете по-уверени в работата си. Тази увереност ще бъде по-забележима средата на лятото.

Ще ви се открие необикновена възможност за далечно пътуване. Не ставайте прекалено самоуверени, защото работните ви способности могат да бъдат проверени в края на годината. Отношенията с колегите ви ще се подобрят през лятото.

Финанси

2020 година ще се отличи с нови финансови приходи. За целта ще е нужно да се съсредоточите и то през цялата година. Ще контролирате успешно финансите си.

Внимавайте, защото това, че комбинирате парите си с другите, може да хвърли на вятъра целия ви труд, който сте положили през годините.

Здраве

През лятото на 2020 ще се радвате на отлично здраве. Това ще проличи в самочувствието и отношението ви към другите. Подобряването на здравословното ви състояние е в резултат на това, което сте научили през последните години. Усърдната работа сега се отплаща. Ще откриете и финансовата си сигурност.

 

Лъвът е огнен знак, управляван от Слънцето.

2020 е годината на знанието и науката. Повечето от вашите действия ще са насочени към това да сте отговорни и решителни, както и да работите за постигане на целите ви.

Любов и връзки

2020 година няма да е безпроблемна за двойките. Имате нужда да бъдете обичани, ценени, да ви се възхищават, но това няма да се случва често през тази година. Закъснението ви за срещи и събирания ще има своята цена.

Не започвайте дълготрайни връзки преди пролетта. Към края на лятото любовта отново ще се върне и ще подобрите взаимоотношенията ви с половинката.

Кариера

През 2020 година ще бъдете поставени на изпитание в сферата на мениджмънта, координирането и управлението, както и съвместната работа. Това е време, през което способностите ви ще бъдат проверени.

Възможно е да не получите повишение през 2020 година, но усилията ви ще бъдат оценени още през средата на годината. Ще бъдете отговорни. Към края на годината ще съчетаете личния с професионалния си живот, а това ще ви помогне в дългосрочен план.

Финанси

Желанието ви да харчите пари и чувството ви за отговорност ще се борят през 2020. През лятото е време да въведете ред във финансите си. Ще се фокусирате върху дома и семейството.

Инвестирайте и в бъдещето си! Справете се с дълговете!

Здраве

Започнете да тренирате. Това е годината, в която трябва да спортувате активно. Ще имате нужда то цялата си сила и енергия, за да се чувствате добре.

Ще се притеснявате за връзките си и кариерата, но този стрес не би ви повлиял добре. Бъдете зрели, а резултатите ще се появят скоро.

 

Девата е земен знак, ръководен от Меркурий. Това е зодията на промените.

Любов и връзки

Време е за голяма промяна. Откажете се от онези, които не ви влияят добре. По-малките промени ще се случват бързо, а е възможно дори да не разберете кога и как.

2020 ще е годината на промените. Възможно е да бъдете привлечени от човек, който не е ваш тип. Ще имате възходи и падения в любовта. В края на годината може да възродите връзка от миналото.

Кариера

В професионален план също ще има промени. Ако не промените работата си, то ще го направите с начина, по който работите. 2020 ще е време на неочаквани изненади и нови запознанства. Те може и да преминат в по-сериозно от работните отношения. Наслаждавайте се. Първоначално може да ви е чуждо, но ще свикнете.

Финанси

През новата година ще започнете да поемате повече рискове. Продавайте и купувайте различни стоки. През есента ще привличате парите. Всеки иска да има добра финансова основа, а вие знаете как да го постигнете!

Здраве

За да се справите със стреса, който ще ви залее в началото на 2020, ще трябва да направите някои промени в начина ви на работа и то бързо.

Няма да страдате от здравословни проблеми, защото ще водите активен начин на живот. Не се притеснявайте прекалено. Запомнете, че вашето държание ще определи какво ще е и здравето ви.

 

Везните са въздушен знак, управлявани от планетата Венера.

2020 ще е годината на растеж и вътрешно удовлетворение.

Любов и връзки

В началото на годината е възможно да има трусове във връзката ви. Ще трябва да понесете някои разочарования, но от вас зависи как ще го направите. Бъдете готови да се грижите първо за себе си, за да повишите и самочувствието си. Чак тогава ще откриете баланс и истинско щастие. Започнете още сега.

Оценете връзката си и поставете ясни граници. Инвестирайте в нея, а не започвайте нова.

Кариера

2020, а и 2021 ще са годините, през които трябва да започнете да мислите креативно и иновативно, за да имате късмет в професионален план. Бизнес партньорствата могат да са голямо предизвикателство през пролетта.

Време е да се радвате на резултатите от положените усилия през годините.

Новата година е времето, през което трябва да подобрите своя имидж и да положите още усилия. Всичко ще се отплати. Ще постигнете целите си.

Финанси

Възможно е да се насочите в нова посока за изкарване на пари. Бъдете щедри, но не раздавайте с лека ръка парите си. Изглежда, че ще ги привличате навсякъде.

За да се справите с успехите си, трябва да откриете баланса. Това няма да е трудно, защото не сте коя да е зодия. През пролетта е възможно да имате финансови затруднения.

Здраве

Време е и да откриете хармония със себе си. Ще бъдете изпълнени с положителна енергия, която ще подобри здравето ви и ще ви даде повече сили. Това ще ви се отрази добре след година като 2019.

 

Скорпионът е воден знак, ръководен от Марс и Плутон.

Според хороскопа 2020 ще е наистина добра година.

Любов и връзки

2020 няма да донесе промени в любовен план. Обвързаните ще си останат във връзка. През тази година ще се радвате на сигурност и комфорт.

За съжаление, необвързаните ще останат такива до края на годината.

Кариера

В средата на 2020 ще сте свободни да покажете таланта и способностите си. Ще работите усърдно, с което ще дойдат и повече отговорности.

Възможно е да се фокусирате прекалено много върху работата. Не бъдете прекалено агресивни или нахални. Ще получите това, за което сте се борили през годините, защото сте положили много труд.

В средата на лятото и есента не притискайте колегите си.

Финанси

2020 ще привлече награди през пролетта. В края на годината финансите ви ще са по-добре от предишни години. Помислете за бъдещето!

Спестявайте, защото част от 2021 може да не започне добро от финансова гледна точка.

Здраве

Ще се радвате на добро здраве, но ще спрете да правите неща за тялото си, а не бива. Това, което ви се е отразявало добре, ще продължи да го прави.

Не се притеснявайте излишно, защото няма да помогнете нито на себе си, нито на тези, за които го правите.

Не занемарявайте здравето си. То наистина е важно!

 

Стрелецът е огнен знак, управляван от Юпитер.

През 2020 се пригответе за големи промени в професионален и личен план, както и такива, които са свързани с погледа ви над света.

Любов и връзки

През пролетта се опитайте да превърнете загубите във връзката в нещо позитивно. Разнообразете я и ще видите колко по-прекрасна ще стане тя. Споделяйте с партньора си.

Тези, което сте загубили през годините, ще бъдат заменени от хора, които наистина си заслужават.

Кариера

2020 няма да е година на големи промени в професионален план. Ще предпочитате да работите над свои проекти, отколкото над развитието ви на работа. Въпреки това, усилията от минали години ще бъдат възнаградени.

През първата половина от годината ще създадете важни контакти, които не трябва да губите. Те ще ви помогнат за растежа ви в дадена сфера.

Финанси

През 2020 няколко ключови думи ще ви донесат пари, а те са – образование, пътешествия и философия.

Внимавайте с инвестициите си през първата част на годината. През втората ще привлечете финансите и сигурността, които са ви липсвали. Възползвайте се от възможностите.

Здраве

През 2020 ще се изправите пред няколко предизвикателства, но ще са малки. През пролетта ще сте заредени с енергия.

Ще намерите перфектен баланс, който напоследък е липсвал.

Грижете се за здравето си, за да сте готови за всеки един проблем, пред който се изправите.

 

Козирогът е земен знак, управляван от Сатурн.

През 2020 е време да създаде света, в който толкова искате да живеете.

Любов и връзки

През новата година ще изпитате трудности с откриването на баланс между любовта и работата. В края на пролетта това ще се промени и ще настъпи отново хармония и подобрение в комуникацията с партньора ви.

Ако сте необвързани, 2020 е идеалното време да започнете връзка, защото ще имате повече възможности да се социализирате. А ако намерите единственият човек за вас?

Кариера

2020 няма да е драматична година в професионален план.

В края на годината ще ви се открият възможности за промяна, които приемете ли, ще е само в полза.

Ще започнете да създавате контакти извън вашата област, но това само ще повлияе положително на целите ви. Ще ги покажете на околните, а отговорната ви работа и добри умения, ще помогнат за издигането ви.

Финанси

2020 ще ви донесе още приходи. Партньорствата и добрите взаимоотношения на работното място ще са от ваша полза.

Внимавайте, защото външни сили могат да попречат на финансовите ви преводи. Инвестициите ви, обаче, ще бъдат добри. Продължавайте да се развивате и да надграждате, за да получавате позитиви.

Здраве

Няма да има промяна в здравето ви. Започнете да влагате повече енергия в ръководенето на здравословен начин на живот и повече тренировки.

Предишната година е източила част от енергията ви, но това няма да ви спре. Вие знаете как да си възвърнете доброто здраве.

 

Водолеят е въздушен знак, ръководен от Уран.

Годината е много обещаваща и ще е изпълнена с енергия.

Любов и връзки

През 2020 стабилността, сигурността, бракът и сериозните връзки няма да са ваша сила. Възможно е дори да загубите приятелства. Ще осъзнаете как не разбирате другите и как те не ви разбират.

Трябва да научите още неща, а това няма да се промени и през следващата година.

Кариера

Ще откриете нови начини да правите нещата. Ще получите нови идеи, които ще са наистина добри. Бъдете уверени и другите ще ви имат повече доверие.

Не е добра година за започване на нов проект или бизнес. Отделете време на сегашните си занимания, като ги насочите в нова посока. Ще получите така чаканото признание в края на годината.

Финанси

През 2020 парите ще ви открият. Толкова сте се фокусирали върху тях през последните години, че сега е време да ги получите.

Ще се радвате на по-големи продажби, бонуси и признания.

През пролетта ще е добре да потърсите помощ и съвети за финансите си, а в края на годината ще усетите положителната промяна.

Здраве

Ще откриете нови алтернативни начини за поддържане на добро здраве. Защо не ги изпробвате?

През последните години не сте боледували, но по-рано през 2020 може да се случи. Няма да е нещо сериозно.

Всички проблеми във връзката ви ще предизвикват стрес, но се опитайте да го избегнете. Всички знаем колко вреден е той!

 

Рибите са воден знак, управляван от Нептун.

През 2020 ще получите изобилие във връзката със себе си.

Любов и връзки

Връзките няма да са ваш приоритет през тази година. Ще се научите да избягвате тези, които са излишни, и погледът ви ще се проясни по подобни въпроси. Ако имате брак, то това няма да се промени.

Ако сте необвързани, при вас също няма да има промяна.

Тази година е повече за вас, отколкото за взаимоотношенията с другите. Няма да откриeте сродната си душа, освен ако вече не сте.

Кариера

Копнеете за свобода и за ново развитие в професионален план. Това е годината, в която ще ги получите. През 2020 е време да поемете някакви рискове или да поемете в нова посока. Последните 3 години не са били толкова удовлетворяващи, затова сега ще ги получите.

Ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт, но ще ви хареса и то много.

Отдайте се на работата още малко!

Финанси

Това, което е било загуба, сега ще се превърне в големи печалби. Може да не забележите веднага промените, но другите няма да ги пропуснат и ще изглежда така, сякаш късметът е кацнал на рамото ви.

Направете си планове, но се опитайте да гледате в нова посока!

Здраве

През 2020 може да се появят нови здравословни проблеми или ще си припомните за стари такива. Опитайте се да намерите правилния баланс между работата и здравето, защото всичко има цена. Вие не бихте го поставили на заден план и ще се погрижите всичко да е наред.

В началото на лятото се фокусирайте върху правилно хранене и упражнения.

Ще откриете промени и вътре в себе си. Ще сте по-спокойни, а това ще намали и стреса. Радвайте се на спокойствието и ще сте щастливи.

2020 продължава с приключения и забавления.

 

 

Виктория Попова

dama.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023