ЗАБАВНО

Десислава Радева с любопитно прозрение: Глезотия е да се появяваш постоянно с нови рокли

Десислава Радева с любопитно прозрение: Глезотия е да се появяваш постоянно с нови рокли

 

0097211001497339849_621014_600x458

 

 

Президентската съпруга Десислава Радева направи своя радио дебют като музикален редактор. Това се случи в ефира на Power FM този следобед. Два часа първата дама не само избираше музиката, но и отговаряше на всички въпроси на Петър Генчев. Двамата са приятели още от училище, а гостуването й в бургаския ефир е обещание бавено близо 7 месеца.

Оказа се, че и до ден днешен на Десислава Радева й липсва Старата фрегата и свързва духа на Бургас именно с това заведение. „С приятелки ходехме там лятото и гледахме чужденците. На „Фрегата“ имаше възрастни двойки от Германия, Сърбия, които слушаха валс. Тук беше пълно с чужденци и ние гълтахме от тяхната култура в онзи затворен социалистически ред“, припомни си президентшата и допълни, че именно за това за нея Бургас винаги е бил „башка град“.

Направи и неочакван комплимент на градоначалника Димитър Николов. „Много съм щастлива, че най-накрая градът случи на кмет. Помните какво беше при предишния, Йоан Костадинов, нали“, призна Радева и допълни, че в момента Бургас е по-добър дори и в нещо толкова прозаично като коледната украса, а елхата тук е по-красива от тази в София. „Когато изляза от студиото, задължително ще мина и ще разгледам украсата, защото до сега съм я виждала само в интернет“, призна Десислава Радева.

За нея едно от най-хубавите неща на президентството на Румен Радев е, че то е временно. В същото време е категорична, че няма да се замисли, а ще подкрепи съпруга си, ако той реши да се кандидатира за втори мандат. „Това е тема, която още не е на дневен ред в семейството. Ние си даваме ясна сметка за всички плюсове и минуси, но ако той реши, заставам плътно зад него“, обясни Десислава Радева.

Като един от големите плюсове на това да е президентска съпруга тя посочва възможността да се среща с много от световните лидери. „Никога не съм си и представяла, че ще мога да бъда с тези хора“, призна Десислава Радева и за пореден път обяви, че роклите за официалните й визити не струват нищо на данъкоплатеца.

„Това първо не е моят стил. За много важните събития благодаря на Невена Николова. Тя е дизайнерка, която работи в Англия и ми прави роклите безплатно. Нося роклята и я връщам в магазина. Нямам проблеми, ако една рокля не е продадена още, да я използвам и за други събития, защото мисля, че е глезотия да се появяваш постоянно с нови рокли“, коментира Радева и допълни, че когато придружава съпруга си, двамата не са просто Деси и Румен, а представляват България и за това е важно тя да изглежда подобаващо.

 

Източник: gramofona.com

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023