ИНЦИДЕНТИ

Жена нападна 12-годишно дете на улицата в София! Наистина ли това е причината?

Жена нападна 12-годишно дете на улицата в София! Наистина ли това е причината?

 

zhena-napadna-12-godishno-dete-ulitsata-471

 

 

Майка от Дървеница в столицата се обърна с призив към всички от квартала да й помогнат да открие жена, която вчера – без никаква причина, ей така, на улицата, е проявила необяснима агресия към 12-годишния й син, случайно минаващ оттам. Въпросната жена е блъснала детето й в дърво, стискала го е за лицето, удряла е главата му… Защо?, се пита майката, а дъщеричката й, която е само на 9 години, има отговор на въпроса…

 

 

 

Ето и целия пост на майката, споделен в една от социалните мрежи. Коментарите ще оставим за вас, само ще кажем, че много се срамуваме – заради тази жена, заради неадекватния расизъм, заради изплашените до смърт български деца.

 

 

Майки, помагайте, моля! Синът ми беше беше нападнат и удрян от непозната жена на улицата. Това става в около 15:30 днес (вчера – б.ред.) пред 55 СУ в кв. Дървеница.

 

 

Синът ми е на 12 години, заедно с 9-годишната ми дъщеря си тръгват от училище и минават през гаражното магазинче на ъгъла да си вземат близалки. После тръгват да се прибират. Точно пред училището, на ул. Дъбница, се разминават с абсолютно непозната жена, която без никаква причина хваща сина ми за главата и започва да го стиска за лицето, след което го блъска в дървото наблизо и той си удря главата и пада на земята.

После казала „Напуснете тази държава“ и изчезнала с бързи крачки.

 

 

 

Синът ми отронва сълза и дори не иска да ми казва за случилото се, държи се мъжки, но има огромна подутина под очите, от която разбирам, че има нещо и питам. Дъщеря ми започва да плаче (той й казал да не ми казва), почти е в шок, страх я е да излезе на улицата, чувства се виновна, че не му е помогнала по друг начин, а само го е вдигнала от земята.

 

 

 

И двете деца са много наплашени и ме питат защо им се е случило. Те са мулати – баща им е нигериец и си го обясняват с това. Дъщеря ми пита“ Разбирам расизма, но защо нападат нас, децата?! Сега ме е страх от всички хора, до които минавам“.

 

 

 

МОЛЯ ВИ, МАЙКИ! Мисля, че жената е от квартала. Около 160 см висока, с черна права коса, вързана на опашка, носи квадратни очила с диоптър и с тънки рамки. Била е облечена с дълго синьо яке и светли дънки. Знам, че е като да търсиш игла в купа сено, но моля ви, майки от Дървеница, сетете се за такава съседка, защото от полицията не обещават нищо.

 

 

Снимката е илюстративна

 

Глас БГ

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024