ОБЩЕСТВО

Изследователят Росен баш-Майстора: Руините на древен Йерусалим са под Варна… СНИМКИ

Изследователят Росен баш-Майстора: Руините на древен Йерусалим са под Варна… СНИМКИ

 

big_31_3

 

 

Под днешния град Варна са руините на древния град Йерусалим – там, където е съден и разпнат Иисус.Това сензационо твърдение публикува в интернет групата „Клуб на изследователите на истинската българска история“ анонимният изследовател, представящ се като Росен баш-Майстора, пише „Монитор“.

 

 

„В българската история има огромни несъответсвия, но да се обясни всичко с два реда е невъзможно. Който е интелигентен, ще следи и разбере. Има големи умишлени измествания на български царе, години и събития, за да не може да се разбере истината. С българската история е извършена огромна кражба. Тези неща стават през 19 век.

 

 

 

 

Например, Англия си измисля нова история, строи Стоунхендж в началото на 20 век. Израел през 19 век строи Йерусалим, за да оправдае нахлуването си в Палестина. Който иска, да намери стари снимки в интернет. Ще види, че на мястото на сегашния град там няма нищо – една крепостна стена няма, само голо село. Но да ги оставим“, коментира авторът на сензацията, цитиран от novavarna.net.

 

 

 

„Който държи миналото, има властта и над бъдещето. Доминиращите са унищожили нашата история, преправена и лъжлива я четат децата ни. Самото място на разпъването на Христос е нависоко – в сегашния квартал „Галата“, който носи името си от племето Галате, което е разпнало Христос. Християнството се заражда в България. Първия кръстоносен поход не е да пази християнството, а за да го унищожи.

 

 

 

Те нападат Йерусалим и го унищожават… грешни са всички години и събития, а България не е била под византиско робство… Първият нов Йерусалим се строи по късно до Константинопол на 30 км. от него имитират всичко взето от тук. Третия се строи, както казах в Израел през 19 век… Годината на разпъването на Христос  е друга… Българската история е запълнеха с преувеличени години – византийско и турско робство и много други исторически заменки и измислици…

 

 

 

 

Разбирате, каква огромна кражба е направена на българската история… А истината е, че Борис наистина разпространява християнството в цяла Европа, но в други години и събития… То не му е наложено от Византия, а обратното  – Борис ги прави християни… Затова е нападнат от европейски рицарски войски, за да намалят власта и влиянието, която е придобил. Всичко е обърнато обратно от …. знаете кой,,, Има много, но не му е сега мястото…

 

 

 

Гробницата, в която е възкръснал Иисус се намира в България. Била е малка пещера, пригодена за гробница. Оцелял е рунен надпис за Иисус, който гласи: „Тук е положен свят човек с божий произход“. Той е в тази гробница с водоравен отвор, положен е тук след разпъване на кръста. Случило се е чудо и най-долните руни, които не се виждат на тази снимка, казват, че се е въздигнал – възкръснал и гробницата е останала празна.

 

 

 

На няколко места е изписан монограма на Исус затова, че той е бил тук. Гробницата е била разрушена през годините, но пада част от стените на гробницата и възпоменателната стена с надписа са оцелели по чудо. Това е единственото доказателство за Исус и то е България. Никоя друга държава не може да покаже доказателство от този ранг, защото няма откъде да го вземат. Дано да съм ви бил полезен. Това ви е за Нова година…“ пише още изследователят  в сензационната си публикация.

 

Монитор

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024