Коментари

Мнение: Деси, Деси, защо съсипа президента с черните си лачени обувки?

Мнение: Деси, Деси, защо съсипа президента с черните си лачени обувки?

157552990151320

 

 

 

 

И новата лична дизайнерка на президентшата не е в състояние да я спаси от вътрешната й липса на вкус

Президентската двойка на България безспорно бе една от най-стилните и издържани като ансамбъл и поведение по време на приема, който даде министър-председателя на Великобритания Борис Джонсън вчера на „Даунинг стрийт 10“.

 

 

 

Джонсън прие ръководителите на делегации преди официалната вечеря, която бе в Бъкингамския дворец и на която първата дама на САЩ Мелания Тръмп буквално „спря тока” на всички останали официални гости с екстравагантната си и модерна визия.

 

 

 

Естетите у нас аха да изръкопляскат високо този път за Десислава Радева и видимо подобрения й стил след смяната на консултантите по отношение на дрехите, но тя и този път бе с елемент, който издаваше недостига на вкус. Президентшата бе избрала прекрасна роля в шампанско, със златисти нишки, обрано по тялото й млечно бяло палто, но незнайно защо комбинира дрехите с клъч и обувки, нямащи нищо общо помежду си нито като форма, нито като материя и цвят.

 

 

 

 

 

Претенциозното портмоне в златисто можеше да мине за акцент само при условие, че обувките на Деси не бяха толкова отблъскващо несъвместими като височина на токче, кожа и особено цвят – черен лак с тока.

 

 

Модните дизайнери у нас са категорични, че в случая тези обувки са съсипали цялостното впечатление от имиджа на президентската двойка. Радедв, както винаги, бе безупречен с външния си вид.

 

 

 

„Ръстът на Радева не позволява висок ток, за да не щръкне над съпруга си, но тя можеше да подбере неутрален цвят на обувката – като бежово, обработено с лазер за блясък, дори нюд, можеше и леко златиско, „Сахара“ или шампанско. Дори по роклята да има фрапиращи черни елементи, черната обувка е напълно несъвместима“, коментират днес конкурентите на новата й дизайнерка Невена Николова, която със сигурност, според Флагман.бг, Деси не е консултирала за неуместното съчетание.

 

 

 

Сякаш за контраст на Радева, която като ръст и телосложение спокойно може да конкурира американската президентша, Тръмп показа на световния елит пример за подражание на всички останали жени с претенции. Той крачеше гордо до издържаната и в най-дребния детайл красавица, за която не бе намерен кусур дори по отношение на дължината на маникюра й.

 

 

 

 

Малания носеше палто на „Валентино”, чийто неопределен цвят между патешко жълто, горчица и каки, се съчетаваше по уникален начин с дълбоко порочно лилавото в обувката и роклята .

 

Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Президентството и The Sun

 

 

ОЩЕ МНЕНИЯ ОТ ФОРУМА:

 

Проблемът не е в обувките, а в роклята. Палтото е супер. Кла(ъ)чът е спорен. Всичко по отделно(рокля, обувки,палто, клач) е добре. Това е нашенски проблем:имаме си всичко, но не умеем да го съчетаем, Не искаме да се учим(модният шпионаж куца), а да бъдем смели (Мелания)не ни стиска. Отделно за роклята: не ми харесва, дантелата изначално се асоциира със спалнята(пердета,кувертюри, бельо). Добре е да се разкрепости строг туалет с дантелени елементи, но чиста дантела на такова събитие си е чист мовитон(мнението не е меродавно), аз съм класическо «момиче».

 

ОТЛИЧНА ДВОЙКА.

 

Бих се радвала да видя авторката на статията и нейните редактори, да се запозная с техния стил на обличане и поведение. Убедена съм, че са стилни и безупречни. Трябва ли да си готов на всичко, за да изкараш няколко левчета? И откъде идват Вашите познания за мода и стил? А Вашето чувство за вкус? Питам, за да се дообразовам?!

 

До авторката: Това да ви е дерта мадам.
Ако обаче сравнявате в стил Мелани и нашето момиче, ще имате много поздрави.
Не съм убеден, че на такова събитие, изкрящото жълто с виолетово са по-подходящи. Да, обувки и чанта трябва да си подхождат по цвят и материя, но честно казано приемам облеклото на Радева повече от това на Тръмп.

 

Флагман

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024